FAX-T106

FAX-T106

Väärä tuote?

Päivämäärä: 01/05/2012 Numero: faq00000553_001

Aina, kun joku yrittää jättää viestin, kuuluu vain outoja ääniä ja joskus korkea vingahdus. Mikä on vikana?

Ongelma on se, että laitteen Viestikeskus on Fax/Puh-tilassa eikä Viestikeskustílassa. F/P-tila ei salli ääniviestien nauhoitusta. Sinun täytyy muuttaa Viestikeskuksen asetuksia seuraavasti:

<VAIHE 1> Miten Viestikeskuksen asetuksia muutetaan:

Viestikeskuksen asetukset on tehtävä seuraavassa järjestyksessä:

1. Aseta Viestikeskus nauhoittamaan viestit.
  2. Valitse Ed.Läh/Faxtalletus-tila (Fax Forward/Fax Storage).
  3. Nauhoita viestikeskuksen vastausviesti (PUHVAST VIESTI).
  4. Aktivoi viestikeskus (puhelinvastaaja)-tila painamalla ohjauspaneelin Digital TAD -näppäintä.

<VAIHE 2> Aseta Viestikeskus nauhoittamaan viestit:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä PUHVAST.AS. ja sitten Äänen tallenn.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä ON ja paina Menu/Set. Jos haluat käyttää erillistä puhelinvastaajalaitetta, valitse tässä ULKOINEN (EXT).
  4. Paina Menu/Set.
  5. Paina Stop/Exit.

<VAIHE 3> Aseta Fax edelleenlähetys/Faxtalletus:

• EDELLEENLÄHETYS (FAX FORWARD)
    Jos valitset Edelleenlähetys, Brother tallettaa saapuneen viestin Viestikeskuksen muistiin. Sen jälkeen laite valitsee antamasi numeron ja lähettää viestin edelleen. Viesti jää Viestikeskuksen muistiin.

• FAX TALLETUS (FAX STORAGE)
    Jos valitset Faxtalletus, Brother tallettaa saapuneen viestin Viestikeskuksen muistiin. Voit lukea viestin kauko-ohjauksella toista faksilaitetta käyttäen.

• EI (OFF)
    Saapuvat viestit tulostetaan paperille eikä niitä talleteta muistiin.

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä PUHVAST.AS. ja ETEENP./TALL. (SETUP TAD ja FAX FORWARD/STORE).
  3. Paina Menu/Set.
  4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Edelleenlähetys, Fax tallet. tai EI (FAX FORWARD, FAX STORAGE tai OFF).
  5. Paina Menu/Set.
  6. Paina Stop/Exit.

<VAIHE 4> Viestikeskuksen vastausviestin nauhoittaminen (laitteen oma puhelinvastaaja):
Viestikeskuksen vastausviestin (PUHVAST VIESTI) nauhoittaminen on viestikeskuksen käyttöönoton toinen vaihe ennen Viestikeskuksen kytkemistä päälle. Varmista, että vastausviesti on korkeintaan 20 sekuntia pitkä.

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä PUHVAST.AS. ja PUHVAST.VIESTI (SETUP TAD  ja OGM). Näytöllä pyydetään valitsemaan viesti.
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä PUHVAST VIESTI (TAD MESSAGE).

Tämä on ainut valittavissa oleva asetus, jos haluat kytkeä viestikeskuksen päälle.

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä VIESTIN NAUHOIT. (RECORD MSG). Paina Menu/Set.
  3. Nosta kuuloke niin viestin nauhoitus alkaa.
    Esimerkiksi:
    Jätä viesti merkkiäänen jälkeen. Mikäli haluatte lähettää faksin, näppäilkää * 5 1, odottakaa faksin merkkiääntä ja painakaa sitten lähetysnäppäintä.
  4. Paina Stop/Exit ja laita kuuloke paikoilleen. Viestikeskus toistaa vastausviestin.
  5. Paina Stop/Exit.

<VAIHE 4> Viestikeskustilan aktivoiminen:

Paina ja pidä alaspainettuna Digital TAD-näppäintä, kunnes näppäimen valo syttyy ja näytössä lukee VAS:VIESTIKESKUS  (TAD:MSG MGR). Kun Digital TAD-valo ei pala, viestikeskus ei ole toiminnassa.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-T106