FAX-8070P

FAX-8070P

Väärä tuote?

Päivämäärä: 12/07/2010 Numero: faq00000200_005

Miten voin varmistua siitä että faxviesti on mennyt oikein perille?

Voit tulostaa lähetyksen jälkeen Lähetysraportin todisteeksi siitä että faksi on lähetetty. Raportissa lukee vastaanottajan nimi tai faksinumero, lähetyspäivä ja -aika, ja tieto lähetyksen onnistumisesta.

Kun lähetysraportin tulostustoiminto on pois päältä: EI, raportti tulostetaan automaattisesti vain lähetysvirheen sattuessa. Jos raportissa lukee VIRHE tai NG, lähetä dokumentti uudestaan. Jos raportissa sanotaan että tarkista onko lähetetyissä sivuissa virheitä, lähetä uudestaan mainitut sivut.

Lähetysraportin tulostusasetuksia muutetaan seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön FAX. Paina sitten Menu/Set.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Raporttiaset. (SETUP REPORTS tai REPORT SETTING) ja paina Menu/Set.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Lähetysraport. (TRANSMISSION tai XMIT REPORT) ja paina Menu/Set.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön oikea asetus:

• EI
      Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti vain lähetysvirheen sattuessa.

• EI+KUVA
      Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti vain lähetysvirheen sattuessa, osa faksin ensimmäisestä sivusta tulostetaan raporttiin.

• ON
      Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti joka lähetyksen jälkeen.

• ON+KUVA
      Lähetysraportti tulostetaan automaattisesti joka lähetyksen jälkeen, osa faksin ensimmäisestä sivusta tulostetaan raporttiin.

6. Paina Menu/Set.
  7. Paina Stop/Exit.

Voit tulostaa  myös Yhteysraporttikoosteen jossa luetellaan 200 viimeisintä lähetettyä ja vastaanotettua faksia. Raportin tulostusväli asetetaan seuraavasti:

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön FAX. Paina sitten Menu/Set.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Raporttiaset. (SETUP REPORTS tai REPORT SETTING) ja paina Menu/Set.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön Yhteysrap.väli (ACT. INTERVAL tai JOURNAL PERIOD) ja paina Menu/Set.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä näyttöön haluttu tulostusväli. Voit valita että FAX/ MFC tulostaa raportin tietyin välein. Kun haluttu asetus näkyy näytössä, paina Menu/Set.

Jos valitsit 7 päivää, näytöllä kysytään minä viikonpäivänä raportti tulostetaan. Sitten kysytään mihin kellonaikaan raportti tulostetaan. Anna kellonaika 24-tuntisen kellon mukaan. Paina sitten Menu/Set.

1. Paina Stop/Exit.

Jos valitsit tulostusvälin, FAX/MFC tulostaa raportin kun siinä on 200 viestiä. Raportti tulostetaan vaikka asetettu tulostusaika ei olisikaan käsillä koska muisti on täysi. Tulostuksen jälkeen kaikki raportissa mainitut työt poistetaan muistista. Aina kun FAX/MFC tulostaa raportin annettuna aikana, kaikki raportissa mainitut työt poistetaan muistista.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-8070P, MFC-580, MFC-590, MFC-9070, MFC-9180