FAX-2840

FAX-2840

Väärä tuote?

Päivämäärä: 31/01/2011 Numero: faq00000615_003

Miten siirretään muistissa olevat faxviestit toiseen faksiin kun minun laitteeni ei pysty tulostamaan viestejä?

Muistissa olevat faxviestit voidaan lähettää edelleen toiseen faxlaitteeseen silloin kun näytössä on jokin seuraavista viesteistä:

• Alustus ei toimi (Init Unable XX)
  • Tulost.ei toimi (Print Unable XX)
  • Skann.ei toimi (Scan Unable XX)
  • Kiinn.yks.virhe (Fuser Error)

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu ja valitse Huolto -> Tiedonsiirto -> Faksinsiirto (Service => Data Transfer => Fax Transfer).
  2. Jos muistissa on faxviestejä, näytöllä kysytään faxnumeroa (Enter Fax No.).
  3. Anna sen laitteen faxnumero jonne viestit lähetetään.
  4. Paina Start.

• Faxviestien siirto toiseen laitteeseen edellyttää että laitteeseesi on asetettu nimitunnus. Katso UKK-sivua Mikä on nimitunnus ja miten se asetetaan?.
  • Yhteysraporttikoosteen voi siirtää toiseen laitteeseen. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu ja valitse vaiheessa 1 Huolto -> Tiedonsiirto -> Raportinsiirto (Service => Data Transfer => Report Trans.).

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-2840, MFC-7320, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW