FAX-2820

FAX-2820

Väärä tuote?

Päivämäärä: 23/02/2012 Numero: faq00002004_000

Talleta puhelinnumerot Brotherin muistiin numerovalintaa varten (Pika- ja Lyhytvalintamuisti)

Brotherin muistiin voi tallettaa puhelinnumeroita sekä Pika- että Lyhytvalintamuistiin. Numerot eivät poistu muistista vaikka laitteesta katkaistaan virta.

Pikavalintamuistiin tallettaminen:
Laitteessa on 20 Pikavalintamuistipaikkaa fax- tai puhelinnumeroille automaattista numerovalintaa varten. Kun painat Pikavalintanäppäintä, Brotherin näyttöön tulee numero tai numeron omistajan nimi kun numero valitaan painamalla Start.

Pikavalintanäppäimet ja numeronäppäimistö ovat eri asia. Pikavalintanäppäimiä on 10 (merkitty 1 - 20) ja ne ovat ohjauspaneelin vasemmalla puolella.

Pikavalintanumeroita voi tallettaa Brotherin ohjauspaneelista seuraavasti:

1. Paina Menu/Set, 2 (Faksaus), 3 (Aseta lyh.val), 1 (Pikavalinta).

2. Pikavalintanumeron ohjelmointi alkaa painamalla vastaavaa Pikavalintanäppäintä. Näyttöön tulee muistipaikan numero.

Pikavalintanäppäimet numero 11 ... 20 saadaan käyttöön painamalla ensin näppäin Shift alas, pitämällä alhaalla ja sitten painamalla haluttua Pikavalintanäppäintä.

1. Kirjoita fax- tai puhelinnumero (numeron suurin pituus on 20) ja paina Menu/Set.

Jos numeroon täytyy lisätä tauko, sen saa painamalla Redial/Pause-näppäintä halutussa kohdassa. Tauon pituus on 3.5 sekuntia. Tauko näkyy näytössä viivana.

1. Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä (nimen pituus on enintään 15 merkkiä) ja paina Menu/Set. Talleta pelkkä numero ilman nimeä painamalla vain Menu/Set.

2. Jos talletat enemmän numeroita, jatka vaiheesta 2 tai jos et talleta enempää numeroita, paina Stop/Exit.

Lyhytvalintamuistiin tallettaminen:
Lyhytvalintanumeroa käytetään valitsemalla muistipaikan numero, muistipaikka annetaan kolmella numerolla laitteen numeronäppäimistöltä. Lyhytvalintanumeron voi valita painamalla Search/Speed Dial, # (numeromerkki), muistipaikka kolmella numerolla ja sitten Start. Lyhytvalintamuistiin mahtuu 200 numeroa. Lyhytvalintanumeroita voi tallettaa seuraavasti:

1. Paina Menu/Set, 2 (Faksaus), 3 (Aseta lyh.val), 2 (Lyhytvalinta).

2. Kirjoita muistipaikan numero (001 – 200) kolmella numerolla laitteen numeronäppäimistöltä ja paina Menu/Set.

3. Kirjoita fax- tai puhelinnumero (Numeron suurin pituus on 20). Paina Menu/Set.

4. Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä (pituus enintään 15 merkkiä) ja paina Menu/Set. Talleta pelkkä numero ilman nimeä painamalla Menu/Set.

5. Jos talletat enemmän numeroita, jatka vaiheesta 2, jos et talleta enempää numeroita, paina Stop/Exit.

Pika- ja lyhytvalintanumeroiden muuttaminen:
Jos yrität tallettaa pika- tai lyhytvalintanumeron muistipaikkaan jossa on jo numero, näyttöön tulee 1. MUUTA tai 2. POISTU.

1. Paina 1 jos muutat numeroa 2 jos et muuta.

2. Anna uusi numero.

• Entinen numero poistetaan painamalla Stop/Exit kun kohdistin on numeroiden vasemmalla puolella. Kaikki mikä on kohdistimen päällä ja oikealla puolella poistetaan.

• Uusi kirjoitetaan entisen numeron päälle viemällä kohdistin muutettavan numeron alle ja kirjoittamalla päälle uusi.

3. Jatka vaiheesta 3 joko kohdassa Pikavalintamuistiin tallettaminen tai Lyhytvalintamuistiin tallettaminen.

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-2820