DCP-L8410CDW

DCP-L8410CDW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/09/2021 Numero: faq00100408_502

Muuta laitteen asetukset tulostamaan kirjelomakkeelle tai esipainetulle paperille käyttäen paperikasettia

Jos käytät kirjelomaketta tai esipainettua paperia kaksipuolisessa tulostuksessa, muuta laitteen asetuksia.
ÄLÄ aseta paperikasettiin samanaikaisesti erityyppistä tai -kokoista paperia. Muussa tapauksessa seurauksena voi olla paperitukos tai syöttöhäiriö.

Suunta

1-puolinen tulostus

• tulostuspuoli alaspäin
  • yläreuna kohti paperikasetin etureunaa

Automaattinen kaksipuolinen tulostus (pitkän sivun sidonta)

• tulostuspuoli ylöspäin
  • alareuna kohti paperikasetin etureunaa
  1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Tulostin]>[2-puolinen]>[Yksittäinen kuva]>[2-puol. syöttö].
    Jos laitteessasi näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko aloitusnäytössä, ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)