DCP-L6600DW

DCP-L6600DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 07/08/2017 Numero: faq00002864_003

Mikä on AirPrint?

image

AirPrint on langaton verkkotekniikka, jonka avulla voit tulostaa iPhone, iPod touch, iPad, tai muista iOS-tuella varustetuista laitteista. Tällä tekniikalla voit tulostaa helposti sähköpostiviestejä, valokuvia, nettisivuja ja dokumentteja asentamatta ohjaimia tai sovelluksia.

AirPrintillä voit myös skannata suoraan Macintoshiin asentamatta ohjaimia tai sovelluksia (käytettävissä käyttöjärjestelmäversioissa OS X v10.8 ja uudemmissa).

image

1.  Skannauskäsky

2. Skannattu dokumentti

Verkkoasetukset

Toiminnon käyttämiseksi Brother tulee yhdistää tietokoneeseen verkon kautta. Brotherin liittäminen verkkoon on neuvottu Pika-asennusoppaassa. Uusimman Pika-asennusoppaan voit ladata sivultamme osiosta Käyttöohjeet.

Täältä pääset suoraan sivulle Käyttöohjeet.

iPhone, iPod touch, iPad ja muiden iOS-laitteiden liittäminen verkkoon on neuvottu laitteiden käyttöohjeissa.

Tulostus ja skannaus AirPrintillä

Jos haluat lisätietoja AirPrintin käytöstä, katso sivultamme löytyvästä AirPrint-oppaasta tai Online-käyttöoppaasta.

Uusimman AirPrint-oppaan tai Online-käyttöoppaan voit ladata sivultamme osiosta Käyttöohjeet.

Täältä pääset suoraan sivulle Käyttöohjeet.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW