DCP-L6600DW

DCP-L6600DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 29/08/2022 Numero: faq00100217_001

WWW-pohjaisen hallinnan käyttö

Suosittelemme vaihtamaan tulostimen asetusten hallinnan oletussalasanan, jotta laitetta ei käytetä luvattomasti. Oletussalasana on jompikumpi seuraavista:

• Koneen takaosassa tai pohjassa oleva salasana, jota edeltää teksti PWD
  • initpass
  1. Avaa nettiselain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on Brotherin IP-osoite).
    Esimerkki: http://192.168.1.2
    • Jos käytät Domain Name Systemiä (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen nimen, kuten ”JaettuTulostin”.
      - Esimerkiksi:
        Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.
      - Esimerkiksi:
        http://[solmun nimi]
      NetBIOS-nimi on verkon määritysraportissa.
    • Mac-käyttäjäat pääsevät www-pohjaiseen hallintaan osoittamalla laitteen symbolia Status Monitor -näytössä.
  3. Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten Oikea nuoli.
    Jos et ole aiemmin määrittänyt omaa salasanaasi, kirjoita oletusarvoinen kirjautumissalasanasi.

Tulostuspalvelimen asetuksia voidaan nyt muuttaa.
    Jos muutat protokolla-asetuksia, asetukset otetaan käyttöön kun on napsautettu Submit ja käynnistetty laite uudelleen.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), MFC-J1300DW, MFC-J5945DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-L3750CDW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)