DCP-L6600DW

DCP-L6600DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 19/11/2021 Numero: faq00100214_002

Kuittaa rumpuyksikkö vaihdetuksi

Huomaa että kun rumpuyksikkö on vaihdettu, ilmoitus vaihdosta ei poistu ellet kuittaa sitä itse. Ilmoitus kuitataan seuraavasti:

Rumpulaskurin saa nollata VAIN kun laitteeseen vaihdetaan uusi rumpuyksikkö.

1. Sulje etukansi.
  2. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  3. Paina  Settings (Asetukset).

Jos laitteen näytön aloitusruudulla on Kaikki asetukset-kohta, ohita em. Asetukset -valikko.

4. Paina Kaikki asetukset. (Tätä kohtaa ei ole kaikissa malleissa.)
  5. Valitse Laitetiedot tai Laitetiedot => Osien käyttöikä.
  6. Pidä Drum (Rumpu) - tai Drum Life (Rummun ikä) -painiketta painettuna, kunnes laitteen näyttöviesti muuttuu.
  7. Paina Kyllä.
  8. Paina Home (kotisivu).

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)