DCP-L6600DW

DCP-L6600DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 12/04/2016 Numero: faq00100212_502

Julisteen tulostus (Windows®)

Suurenna tulostuskokoa ja tulosta asiakirjasta juliste.
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse Brother XXX-XXXX, (jossa XXXX on laitteesi malli), ja napsauta sitten Tulostusominaisuudet- tai Asetukset-painiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Monta sivua-pudotusvalikkoa ja valitse 1 sivu / 2x2 arkkia, 1 sivu / 3x3 arkkia, 1 sivu / 4x4 arkkia, tai 1 sivu / 5x5 arkkia-vaihtoehto.
  4. Valitse tarvittaessa Tulosta leikkausviiva -valintaruutu.
    Tulosta leikkausviiva

Valinta tulostaa leikkaamista helpottavan himmeän leikkausviivan tulostettavan alueen ympärille.

5. Voit tarvittaessa muuttaa muita tulostinasetuksia.
  6. Napsauta OK.
  7. Suorita tulostus loppuun.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)