DCP-L6600DW

DCP-L6600DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 30/05/2022 Numero: faq00000715_005

Skannaa asiakirja Windows® 8:ssä tai uudemmassa.

Voit skannata asiakirjan jollakin seuraavista tavoista:

1. ControlCenter4
  2. Windowsin faksi ja skannaus
  3. Paint

Menetelmä 1: ControlCenter4

ControlCenter4 on alkuperäinen Brother-ohjelmisto, jonka avulla voit käyttää nopeasti ja helposti monia Brother-laitteiden toimintoja, kuten skannausta, valokuvatulostusta ja PC-Faksausta, suoraan tietokoneen näytöltä ja määrittää laitteen asetukset helposti. Huomaa, että kaikki Brother-laitteet eivät tue valokuvien tulostustoimintoa tai PC-Faksausta.

Menetelmä 2: Windowsin faksi ja skannaus

1. Aseta asiakirja Brother-laitteeseen.
  2. (Windows® 10)
    Valitse Käynnistä -> (Kaikki sovellukset ->) Windowsin apuohjelmat.

Windows 8 -käyttöjärjestelmä:
    Napsauta Käynnistä-näytössä DownArrow.

StartScreen_DownArrow

Jos kuvaketta DownArrow ei näy aloitusnäytössä, napsauta jotain tyhjää kohtaa (1) oikealla hiirennäppäimellä ja valitse valikosta Kaikki sovellukset (All Apps) (2).

aloitusnäyttö

3. Valitse Windowsin faksi ja skannaus.
  4. Valitse Uusi skannaus.

Uusi skannaus

5. Jos tietokoneeseen on asennettu useita kuvanlukulaitteita, valitse skanneri ja valitse OK.

valitse skanneri

6. Määritä skannausasetukset ja valitse sitten Skannaa.

skannaustoiminto

7. Skannattu kuva tulee näkyviin.

skannaa kuva

Menetelmä 3: Paint

1. Aseta asiakirja Brother-laitteeseen.
  2. (Windows® 10)
    Valitse Käynnistä -> (Kaikki sovellukset ->) Windowsin apuohjelmat.

Windows 8 -käyttöjärjestelmä:
    Napsauta Käynnistä-näytössä DownArrow .

StartScreen_DownArrow

Jos kuvaketta DownArrow ei näy aloitusnäytössä, napsauta jotain tyhjää kohtaa (1) oikealla hiirennäppäimellä ja valitse valikosta Kaikki sovellukset (All Apps) (2).

aloitusnäyttö

3. Valitse Paint.
  4. Valitse Tiedostot ja valitse sitten Skannerista tai kamerasta.

paint-tiedosto

5. Jos tietokoneeseen on asennettu useita kuvanlukulaitteita, valitse skanneri ja valitse OK.

valitse skanneri

6. Määritä skannausasetukset ja valitse sitten Skannaa.

skannaustoiminto

7. Skannattu kuva tulee näkyviin.

skannaa kuva

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, MFC-J1300DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)