DCP-J925DW

DCP-J925DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/11/2023 Numero: faq00002783_008

Skannaa asiakirja ja lähetä sähköpostilla liitetiedostona. (Windowsille) (sisältää opetusvideon)

Voit skannata asiakirjan ControlCenter4-ohjelmalla ja lähettää sen tietokoneeseen käyttämääsi sähköpostiohjelmaan, jossa se liitetään viestin liitetiedostoksi. Valitse ensin kumpaa ControlCenter4 -käyttöliittymää aiot käyttää lähettämisessä.

HUOMAA: Videot esittävät tiettyä mallia, joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi

Perustila

1. Aseta asiakirjasi laitteeseen.
  2. Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Napsauta kuvaa toistaaksesi videon ohjeet.
    *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan)

1. Napsauta Scan- välilehteä.
    2. Valitse asiakirjan tyyppi ja koko.
    3. Napsauta Scan.
    4. Skannattu kuva näkyy esikatselussa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.
    5. Napsauta Lähetä sähköposti.
    6. Lähetä sähköposti - ikkuna avautuu. Määritä liitetyn tiedoston asetukset *1ja valitse OK. Oletussähköpostiohjelmasi avautuu ja kuva liitetään uuteen tyhjään sähköpostiviestiin.

> Jos käyttämäsi sähköpostisovellus ei avaudu tai tulee virheilmoitus, napsauta tästä nähdäksesi, miten oletussähköpostisovellus määritetään.

*1: Seuraavia tiedostotyyppejä voi käyttää liitetiedoston tiedostotyyppinä. (HUOMAA: Tuetut tiedostotyypit ovat erilaisia eri Brother-malleissa ja käyttöjärjestelmissä.)

• Windowsin bittikartta (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg): Voit myös määrittää tiedoston koon.
  • TIFF (*.tif): Voit valita ”pakkaamaton” tai ”pakattu”.
  • TIFF Multi-Page (*.tif): Voit valita ”pakkaamaton” tai ”pakattu”.
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • PDF (*.pdf): Voit myös määrittää tiedoston koon.
  • Suojattu PDF (*.pdf): Voit myös määrittää tiedoston koon.
  • XML Paper Specification (*.xps): Käytettävissä Windows Vistassa tai uudemmissa versioissa tai käytettäessä sovelluksia, jotka tukevat XML Paper Specification -tiedostoja.

Edistynyt tila

1. Aseta asiakirjasi laitteeseen.
  2. Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Napsauta kuvaa toistaaksesi videon ohjeet.
    *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan)

1. Napsauta Scan- välilehteä.
    2. Napsauta E-mail. Oletussähköpostiohjelmasi avautuu ja kuva liitetään uuteen tyhjään sähköpostiviestiin.

> Jos haluat muuttaa skannausasetuksia, napsauta tästä niin näet miten skannausasetuksia muutetaan.

> Jos käyttämäsi sähköpostisovellus ei avaudu tai saat virheilmoituksen, napsauta tästä nähdäksesi, miten oletussähköpostisovellus määritetään.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW