DCP-J925DW

DCP-J925DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 07/01/2013 Numero: faq00002995_000

FaceFilter Studion asennus Windows 8:aan.

Ohjelma FaceFilter Studio voidaan asentaa Brotherin mukana toimitetulta CD-ROMilta vaikka CD-ROM ei tue tätä Windows-versiota. Tarkista CD-ROMin etiketistä onko Windows 8 tuettu ja toimi vastaavasti.

Tapaus A: Windows 8 mainitaan CD-ROMilla.
  1. Aseta Brotherin mukana toimitettu CD-ROM CD/ DVD-asemaan.

2. Tee jompikumpi:

• Jos asennusohjelma käynnistyy automaattisesti, jatka kohdasta 3.

• Jos ei käynnisty, avaa CD/ DVD-aseman sisällysluettelo ja kaksoisnapsauta nimeä start.exe jolloin ohjelma käynnistyy.

Double-click the start.exe

3. Valitse malli tarvittaessa ja kieli ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita niin FaceFilter Studio asennetaan.

Jos avautuu ikkuna Käyttäjätilien valvonta (User Account Control), valitse Kyllä.

Tapaus B: Windows 8 ei ole mainittu CD-ROMilla.
  1. Aseta Brotherin mukana toimitettu CD-ROM CD/ DVD-asemaan.

2. Tee jompikumpi:

• Jos levyn sisällysluettelo aukeaa automaattisesti, jatka kohdasta 6 .
    • Jos ei avaudu, jatka kohdasta 3.

CD/ DVD drive folder opens

3. Aloitusnäytössä napsauta jotain tyhjää kohtaa (1) oikealla hiirennäppäimellä ja valitse valikosta (2) Kaikki sovellukset (All Apps).

Start screen

4. Valitse Resurssienhallinta (File Explorer).

Click File Explorer

5. Avaa CD/ DVD-asema.

Open the CD/ DVD drive

6. Avaa kansio facefilter.

Open facefilter folder

7. Kaksoisnapsauta nimeä InstFFS.exe.

Double-click the InstFFS.exe.

8. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita niin FaceFilter Studio asennetaan.

Jos avautuu ikkuna Käyttäjätilien valvonta (User Account Control), valitse Kyllä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-J125, DCP-J140W, DCP-J315W, DCP-J4110DW, DCP-J515W, DCP-J525W, DCP-J715W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW