DCP-J925DW

DCP-J925DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 05/01/2012 Numero: faq00002838_000

En pysty muuttamaan Brotherin langattoman verkkoyhteyden asetuksia käyttäen WLAN-verkon ohjattua asennusta (Wireless Device Setup Wizard), tuli vain virheilmoitus jossa kehotettiin asentamaan 'Java runtime'. (koskee Mac OS X 10.7).

Kun Brother asennetaan langattomaan verkkoon käyttäen tilapäisesti USB-kaapelia Mac OS X 10.7-ympäristössä, tietokoneessa täytyy olla Java runtime asennettuna jotta ohjattu asennus toimisi.

Jos Javaa ei ole asennettu, tulee allaoleva ilmoitus kun yritetään asentaa Brotheria langattomaan verkkoon.

Java Runtime

Irroita ensin USB-kaapeli Brotherista ja asenna sitten Java osoittamalla yo. ikkunan kohtaa Install. Seuraa näyttöön asennuksen aikana tulevia ohjeita.

Kun Java on asennettu, voit jatkaa Brotherin asennusta langattomaan verkkoon käyttäen ohjattua toimintoa.

Huomaa että Brotheria ei pidä liittää tietokoneeseen USB-kaapelilla ennen ohjatun toiminnon käynnistämistä. Jos kaapeli on kytketty, irroita se ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita. Kytke kaapeli vasta sitten kun asennusohjelma pyytää niin tekemään.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7070DW, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J525W, DCP-J715W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, HL-2135W, HL-2270DW, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, MFC-7860DW, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW