DCP-J925DW

DCP-J925DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/09/2012 Numero: faq00002782_006

Skannaa tekstidokumentti ja muuta se muokattavaksi tekstiksi käyttäen Brotherin SCAN-näppäintä

Voit skannata tekstidokumentin ja muuttaa sen muokattavaksi tekstiksi useilla eri tavoilla, seuraavassa se tehdään painamalla Brotherin ohjauspaneelin SCAN-näppäintä. Kun teksti on skannattu, voit muokata sitä haluamallasi tekstinkäsittelyohjelmalla.

1. Aseta dokumentti.
  2. Paina SCAN.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä "tekstintunnistukseen" (to OCR).
  4. Paina "tekstintunnistukseen".
  5. (Verkkoliitännän käyttäjät)
    1. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä kohdetietokone joka ottaa skannatun tiedon vastaan.
      Huom:
      Jos tietokoneesi nimi ei näy listassa, katso täältä tarkempia neuvoja.
    2. Paina kohdetietokoneen nimeä ja sitten OK.
    3. Jos näytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen 4-numeroinen PIN-koodi ohjauspaneelista ja paina OK.
  6. Paina Mono Start tai Colour Start. Teksti kopioidaan valitsemaasi tekstinkäsittelyohjelmaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J925DW