DCP-J925DW

DCP-J925DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/07/2015 Numero: faq00002781_001

Skannaa dokumentti ja avaa skannattu kuva grafiikkaohjelmassa (Windows)

Voit skannata dokumentin ja avata skannatun kuvan grafiikkaohjelmassa muokkausta varten ControlCenter2-ohjelmalla. Valitse ensin kumpaa ControlCenter4 käyttöliittymää aiot käyttää skannattaessa.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä mallia, jonka ikkunat voivat olla erinäköisiä kuin sinun Brotherisi.

Perustila

1. Aseta asiakirja.
  2. Valitse välilehti Skannaus.
  3. Valitse asiakirjan tyyppi ja skannauskoko (Document Type ja Scan Size).
  4. Valitse Skannaus.
    Scan tab in Home mode

5. Skannattu kuva näkyy kuvankatselussa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.
  6. Valitse Avaa sovelluksessa (Open with an Application).
    Click Open with an Application

7. Avautuu ikkuna Avaa sovelluksessa. Valitse sovellus alasvetovalikosta (Target Application) ja napsauta OK. Valittu sovellus avautuu ja kuva näkyy siellä.
    Open with an Application dialog

Edistynyt tila

1. Aseta asiakirja.
  2. Valitse välilehti Skannaus. Jos haluat muuttaa skannausasetuksia, täältä näet miten muutetaan skannausasetuksia.
  3. Valitse Kuva (Image). Skannattu kuva avautuu siinä sovelluksessa jonka valitsit kohdan Skannaus - Kuva asetussivulla.
    Scan tab in Advanced mode

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J140W, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW