DCP-J925DW

DCP-J925DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/05/2011 Numero: faq00002537_003

Valokuvapaperille tehdyn tulosteen muste ei tahdo kuivua ja kuivuttuaan muste pyrkii tahraamaan. Mitä tehdä?

Tarkista että tulostusohjaimen Tulostusmateriaalivalinta tai ohjauspaneelin paperivalinta vastaa käyttämääsi tulostuspaperia.

Jos tulostat jollekin muulle valokuvapaperille kuin Brotherin valokuvapaperille, ja valitset asetuksen Muu valokuvapaperi, ongelma voi ilmetä siitä huolimatta. Siinä tapauksessa valitse asetus Brother BP71 Photo Paper tai Brother BP71.

Tarkista ja muuta tarvittaessa asetusta seuraavasti:

A. Tulostus tietokoneesta:

- Windows -käyttäjät

1. Windows 2000-käyttäjät:
    Valitse Start -> Settings -> Printers.

Windows XP-käyttäjät:
    Valitse Start -> Tulostimet ja faksit  (Printers and Faxes).
    - tai -
    Valitse Start -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Tulostimet ja muut laitteet (Printers and Other Hardware) -> Näytä asennetut tulostimet (View Installed Printers).

Windows Vista-käyttäjät:
    Valitse Start -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) -> Tulostimet (Printers).

Windows 7 -käyttäjät:
    Valitse Start -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) -> Laitteet ja tulostimet (Devices and Printers).

2. Napsauta Brotherin nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Tulostusmääritykset (Printing Preferences...).
  3. Avaa välilehti Perusasetukset (Basic).
  4. Kohtaan Tulostusmateriaali (Media Type) valitaan Brother BP71 Photo Paper.

5. Napsauta OK.

- Mac OS X-käyttäjät

1. Valitse File -> Print.

Mac OS X 10.4.11-käyttäjät:

image

Mac OS X 10.5.x tai 10.6.x-käyttäjät:
    Saat lisää valintavaihtoehtoja osoittamalla Printer-laatikon vieressä olevaa alas näyttävää nuolta.

image
    image

2. Valikosta Print osoitetaan Print Settings.

image

3. Osoita alasvetovalikkoa kohdassa Media Type.

4. Valitse Brother BP71 Photo Paper.

image

B. Valokuvatulostus muistikortilta tai USB-muistitikulta:

Tehdyt asetukset ovat tilapäisiä ja laite palaa oletusasetuksiinsa kun tulostuksesta on kulunut 3 minuuttia, jos lepotilan  asetusta ei ole asetettu arvoon 2 minuuttia tai alle.

*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".
  1. Työnnä muistikortti tai USB-muistitikku vastaavaan liittimeen.
    Paina Photo Capture .
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä  View Photo(s). Paina OK.
  3. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä haluttu kuva.
  4. Anna kopiomäärä.
  5. Toista kohdat 3 ja 4 kunnes kaikki tulostettavat kuvat on valittu.
  6. Kun kaikki kuvat on valittu, paina OK.
  7. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä paperityyppi (Paper Type).
  8. Valitse nuoli oikeaan ja vasempaan-näppäimillä Brother BP71.
  9. Paina Color (Colour) Start niin tulostus alkaa.
<Kosketusnäyttömalleille>
  1. Työnnä muistikortti tai USB-muistitikku vastaavaan liittimeen.
    Paina Photo Capture .
  2. Paina View Photo(s). Tee jompikumpi:
    - Jos valitset tulostettavat kuvat tai haluat tulostaa enemmän kuin yhden kuvan, jatka vaiheesta 3.
    - Jos tulostat kaikki kuvat, paina (Print All Photos) .
    Varmista painamalla Kyllä. Jatka vaiheesta 6.

3. Valitse kuva painamalla pikkukuvaa.
  4. Anna kopiomäärä joko painamalla numerolaatikkoa ja antamalla numero tai painamalla + tai -. Paina OK
  5. Toista kohdat 3 ja 4 kunnes kaikki tulostettavat kuvat on valittu.
  6. Kun kaikki kuvat on valittu, paina OK
  7. Paina Tulostusasetukset (Print Setting).
  8. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä paperityyppi (Paper Type). Paina Paperityyppi.
  9. Paina Brother BP71.
  10. Paina Color (Colour) Start niin tulostus alkaa.

[HUOM] Paperin käsittely tulostuksen jälkeen:

• Kun kuva on tulostunut, poista se välittömästi ulostulotasolta ja aseta pöydälle kuivumaan 24 tunniksi. Älä anna seuraavien tulosteiden laskeutua valmiin kuvan päälle kun se on ulostulotasolla.
  • Älä aseta mitään esineitä tai papereita valmiiden kuvien päälle 24 tuntiin, kuvan kuivuminen voi estyä.
  • Älä aseta kuvaa valokuva-albumiin tai valokuvakehykseen 24 tuntiin, kuvan kuivuminen voi estyä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J925DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW