DCP-9270CDN

DCP-9270CDN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 14/07/2015 Numero: faq00002784_007

Skannaa dokumentti ja talleta skannattu kuva kovalevylle kansioon tai verkkokansioon käyttäen Brotherin SCAN-näppäintä (sisältää opetusvideon)

Voit skannata dokumentin ja talletaa skannatun kuvan kovalevylle kansioon tai verkkokansioon useilla eri tavoilla, seuraavassa se tehdään painamalla Brotherin ohjauspaneelin SCAN-näppäintä.

HUOM: Ohjeen kuvat ja video esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

* Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

USB-liitännän käyttäjät:

1. Aseta dokumentti.
    Jos suoritat kaksipuoleisen skannauksen, aseta dokumentti kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin sisään dokumentinsyöttölaitteeseen.
  2. Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Click on the image to play the video instructions.
    * Tämä video tulee YouTuben kautta. (Opetusvideo avautuu uuteen ikkunaan.)
    1. Paina SCAN.
    2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Skannaus tietokoneelle (Scan to PC). Paina OK.
    3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Tiedosto (File). Paina OK.
    4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä 1sided, 2sided (L)edge tai 2sided (S)edge. Paina OK.
    5. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start tai Start.

Verkkoliitännän käyttäjät:

1. Aseta dokumentti.
    Jos suoritat kaksipuoleisen skannauksen, aseta dokumentti kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin sisään dokumentinsyöttölaitteeseen.
  2. Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Click on the image to play the video instructions.
    * Tämä video tulee YouTuben kautta. (Opetusvideo avautuu uuteen ikkunaan.)
    1. Paina SCAN.
    2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Skannaus tietokoneelle (Scan to PC). Paina OK.
    3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Tiedosto (File). Paina OK.
    4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä 1sided, 2sided (L)edge tai 2sided (S)edge. Paina OK.
    5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tietokone, joka ottaa skannatun tiedon vastaan.
      Huom:
      Jos tietokoneen nimeä ei löydy luettelosta, katso täältä miten ongelma ratkaistaan.
    6. Paina OK.
    7. Jos näytössä kysytään tunnussanaa, anna kohdetietokoneen salasana 4 numerolla ohjauspaneelista ja paina OK.
    8. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start tai Start.

<Kosketusnäyttömalleille>

USB-liitännän käyttäjät:

1. Aseta dokumentti.
    Jos suoritat kaksipuoleisen skannauksen, aseta dokumentti kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin sisään dokumentinsyöttölaitteeseen.
  2. Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Click on the image to play the video instructions.
    * Tämä video tulee YouTuben kautta. (Opetusvideo avautuu uuteen ikkunaan.)
    1. Paina Scan.
    2. Paina Skannaus tietokoneelle (Scan to PC).
    3. Paina File.
    4. Jos suoritat kaksipuoleisen skannauksen, jatka vaiheesta v.
      Jos suoritat yksipuolisen skannauksen, jatka vaiheesta vi.
    5. Paina Duplex Scan.
      Paina DuplexScan :LongEdge tai DuplexScan :ShortEdge.
    6. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start tai Start.

Verkkoliitännän käyttäjät:

1. Aseta dokumentti.
    Jos suoritat kaksipuoleisen skannauksen, aseta dokumentti kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin sisään dokumentinsyöttölaitteeseen.
  2. Paina Scan.
  3. Paina Skannaus tietokoneelle (Scan to PC).
  4. Paina Fileile.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tietokone, joka ottaa skannatun tiedon vastaan.
    Huom:
    Jos tietokoneen nimeä ei löydy luettelosta, katso täältä miten ongelma ratkaistaan.
  6. Paina kohdetietokoneen nimeä ja sitten OK.
  7. Jos näytössä kysytään tunnussanaa, anna kohdetietokoneen salasana 4 numerolla ohjauspaneelista ja paina OK.
  8. Jos suoritat kaksipuoleisen skannauksen, jatka kohdasta 9.
    Jos suoritat yksipuolisen skannauksen, jatka kohdasta 10.
  9. Paina Duplex Scan.
    Paina DuplexScan :LongEdge tai DuplexScan :ShortEdge.
  10. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start tai Start.

Skannaus tietokoneesta käsin voidaan suorittaa esimerkiksi ControlCenter-ohjelmalla. Katso vastaavalta UKK-sivulta miten ControlCenteriä käytetään Windows/ Macintosh-ympäristössä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9270CDN, MFC-9970CDW