DCP-8110DN

DCP-8110DN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/06/2022 Numero: faq00003061_000

Yritin käynnistää ControlCenter4-ohjelman, mutta ikkuna ei avaudu tai avautuu ikkuna josta puuttuu skannauskuvake.

Jos ongelma ilmenee, lataa ja asenna seuraava ControlCenter4-päivitysapuohjelma.

Lataa ja ota ControlCenter4-päivitys käyttöön seuraavasti:

1. Lataa ControlCenter4 -päivitystyökalu napsauttamalla tätä.

2. Etsi lataamasi tiedosto CC4Updater… ja kaksoisnapsauta sen nimeä.

3. Jos avautuu tietoturvamuistutusikkuna, valitse Salli.

4. Kun pakattu tiedosto on purettu, valitse OK.

5. Kansioon on tullut päivitysohjelma ControlCenter4 Updater.exe. Kaksoisnapsauta tiedoston nimeä.

6. Jos avautuu tietoturvamuistutusikkuna, valitse Salli.

7. Valitse Seuraava.

Kuva

8. Kun asennus on valmis, valitse Valmis.
    Jos tietokone on käynnistettävä uudelleen, valitse Kyllä, haluan käynnistää tietokoneen uudelleen nyt ja valitse Valmis. Tietokone käynnistyy uudelleen.

Kuva

Kuva

9. Yritä käynnistää ControlCenter4 uudelleen seuraavien ohjeiden mukaisesti. Nyt ohjelman pitäisi toimia oikein.

1. Avaa ControlCenter4 napsauttamalla Käynnistä => (Kaikki)Ohjelmat => Brother => [mallin nimi] => ControlCenter4. ControlCenter4 kuvake ilmestyy näytön alareunaan kellon lähelle.
    2. Napsauta tehtäväpalkin ControlCenter4 -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella CC4-kuvake ja valitse Avaa. Sovelluksen pitäisi avautua oikein.
  • Jos ongelma ei vieläkään ratkea, yritä käynnistää tietokone uudelleen.
  • Jos käytössä on virustorjunta- tai rekisterinpuhdistusohjelmaa, ne saattavat häiritä Brother ControlCenteriä. On suositeltavaa lisätä C:\Program Files tai Program Files (x86)\ControlCenter4 näiden sovellusten turvallisten sijaintien luetteloon.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-1510, DCP-1512, DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9020CDW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J140W, DCP-J4110DW, DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9330CDW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW