DCP-8110DN

DCP-8110DN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 30/05/2022 Numero: faq00002993_001

Käytä PCL-tulostukseen Yleistä tulostinohjainta

Brotherin Yleinen tulostinohjain (Universal Printer Driver) on tulostinohjain, jota käytetään tulostettaessa verkkoon liitetyillä Brother-tulostimilla. Voit etsiä verkossa olevia Brother-laitteita ja tulostaa asiakirjoja asentamatta erillistä tulostinohjainta.

• Brotherin Yleinen tulostinohjain tukee vain verkkoon liitettyjä laitteita.

• Brotherin Yleisen tulostinohjaimen käytettävissä olevat toiminnot vaihtelevat laitteen toimintojen mukaan.

• Voit käyttää vain mustavalkotulostusta.

1. Avaa Tulostusasetukset. (Napsauttamalla tätä näet, miten Tulostusasetukset avataan .)

2. Ohjain etsii verkosta tulostimia ja palauttaa luettelon käytettävissä olevista Brother-tulostimista.

Laiteluettelossa näkyvät vain koneet, joissa on PCL5e/PCL6-emulointi.

Tulostimen ominaisuudet

3. Valitse laite luettelosta ja paina OK -painiketta.

Voit myös napsauttaa Anna laitteen osoite -välilehteä, anna laitteen IP-osoite ja paina sitten Haku -painiketta.
    Voit valita Viimeksi käytetty laite -välilehden luettelosta aiemmin käytetyn tulostimen.
    Voit tarkastella tulostimen tietoja valitsemalla Valitse tiedot.

4. Näyttöön tulee Tulostinasetukset -valintaikkuna, jossa voit tehdä haluamasi valinnat ja valitse sitten OK.

Käytettävissä olevat asetukset vaihtelevat koneen mukaan.
    Jos haluat valita jonkin toisen laitteen, valitse Vaihda laite.

Tulostimen asetukset -valintaikkunan Perusasetukset-välilehti

Lisäasetukset-välilehti Tulostinasetukset-valintaikkunassa

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7045N, DCP-7070DW, DCP-8065DN, DCP-8085DN, DCP-8110DN, DCP-8250DN, HL-2150N, HL-2170W, HL-2250DN, HL-2270DW, HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW, HL-5350DN, HL-5370DW, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-8460N, MFC-8510DN, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-8880DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT