DCP-8060

DCP-8060

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/02/2014 Numero: faq00002120_000

Tietokoneeseeni on asennettu PaperPort® mutta ei ollenkaan PaperPort® tulostinohjaimia.  Mitä tehdä?

PaperPort® asennuksen yhteydessä lisätään "PaperPort Black & White Image" tulostinohjain ja “PaperPort Color Image” tulostinohjain. Tulostinohjaimia käytetään tuotaessa dokumentteja PaperPort®-työpöydälle tulostamalla ne.

Printers and Faxes

Jos toinen tai molemmat ohjaimet puuttuvat, kuten vasemmassa kuvassa on käynyt, käytä PaperPort®-toimintoa "korjaa asennus" joka lisää ohjaimet:

1. Avaa Ohjauspaneeli (Control Panel).

2. Avaa Lisää tai poista sovellus ("Add or Remove Programs").

3. Etsi PaperPort. Valitse Muuta ("Change").

4. Kun PaperPort InstallShield Wizard avautuu valitse NEXT.

5. Valitse "Repair" ja sitten NEXT.

6. Valitse "Install" niin asennus korjataan.

7. Kun asennus on valmis avautuu ikkuna jossa lukee "InstallShield Wizard Completed". Napsauta FINISH.

8. Asennus on korjattu ja tulostinohjaimet ovat nyt käytettävissä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-120C, DCP-8040, DCP-8045D, DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-210C, MFC-240C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8440, MFC-8460N, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9420CN