DCP-8060

DCP-8060

Väärä tuote?

Päivämäärä: 26/09/2014 Numero: faq00002077_000

Miten monisivuisen dokumentin voin kopioida käyttäen dokumentinsyöttölaitetta ja lajittelutoimintoa?

Lajittelutoiminnon saa käyttöön ohjauspaneelin Sort-näppäimellä. Toiminto lukee esim. kolmisivuisen dokumentin muistiin ja tulostaa siitä halutun määrän kopioita jotka tulevat ulos oikeassa järjestyksessä, sivu 1-2-3, 1-2-3, jne. Se miten monisivuisen dokumentin voi kopioida käyttäen lajittelutoimintoa määräytyy laitteen käytettävissä olevan muistin perusteella.

Jos muistia ei ole riittävästi, kopiointi kestää kauemmin tai näyttöön tulee ilmoitus "Muisti täysi".

Brotherissa on 32 Mt vakiomuisti ja yksi lisämuistipaikka. Muistia voi laajentaa 544 Mt asti lisäämällä tavallisen DIMM (Dual In-line Memory Module)-muistipiirin. Lisämuisti mahdollistaa suurempien kopiointi- ja tulostustöiden suorittamisen. Katso allaolevaa taulukkoa.

Katso täältä miten lisämuisti asennetaan.

Taulukon numerot ilmoittavat sivumäärän joka voidaan skannata laitteen muistiin ja tulostaa. Jos lisämuistia ei ole asennettu ja kaikki muisti on käytettävissä, voit skannata noin 20 sivua kerrallaan muistiin. (Esim. kaksi 10-sivuista alkuperäistä tai viisi 4-sivuista jne.) Sivumäärä viittaa tekstisivujen määrään, ei paperiarkkien määrään. Käytettäessä 2 sivua yhdelle (2 in 1)-toimintoa yksi arkki sisältää kaksi tekstisivua.

0 (ei lisämuistia) 32 Mt 64 Mt 128 Mt 256 Mt 512 Mt
1puolinen -> 1puolinen 20 64 106 115 115 115
1puolinen -> 2puolinen (vaaka) 6 18 32 60 114 114
1puolinen -> 2puolinen (pysty) 20 64 106 114 114 114
2puolinen -> 1puolinen (vaaka) 7 19 33 60 114 115
2puolinen -> 1puolinen (pysty) 20 64 106 115 115 115
2puolinen -> 2puolinen 6 18 32 60 114 114

Laiteohjelma on päivitettävä ennen kuin voit kopioida sarakkeissa 256 Mt ja 512 Mt mainittuja sivumääriä. Siirry mallisi kotisivulle ja valitse kohta "Laitteelle on saatavana ohjelmapäivitys".

Tästä näet millaisella dokumentilla skannausta on testattu:
(Lataa dokumentti sortcopy.pdf : 2.65 Mt)

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW