DCP-8045D

DCP-8045D

Väärä tuote?

Päivämäärä: 24/11/2010 Numero: faq00002405_000

Onko NC-2200w Windows Vista-yhteensopiva?

Langaton tulostinpalvelin NC-2200w on Windows Vista-yhteensopiva.

Käytä asennusohjelmaa SetupWizard joka toimitetaan NC-2200w mukana.

1. Alusta NC-2200w.
    Laite alustetaan painamalla Test-nappi alas ja työntämällä sitten verkkolaite seinärasiaan.
    Kun kaikki kolme merkkivaloa syttyvät, päästä irti napista.

Kun paina Test-nappia kerran, tulostin tulostaa langattoman verkon asetukset.

1. Tarkista että kohdassa SSID lukee "SETUP".

1. Yhdistä ensin tietokone verkkoon "SETUP".
    Valitse START-->Control Panel-->Network and Sharing Center-->Manage network connections.
    Jos täällä on jo päälläoleva langaton verkkoyhteys ota se pois päältä. Napsauta yhteyskuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja  napsauta [Connect/Disconnect].

1. Kun yhteys on pois päältä ota yhteyttä verkkoon "SETUP".
    Napsauta yhteyskuvaketta "Wireless Network Connection" oikealla hiirennäppäimellä ja napsauta "Connect / Disconnect".

1. Kaksoisnapsauta "SETUP" ja sitten [Connect].

1. Odota että yhteys syntyy.

1. Napsauta [Close].

1. Aseta NC-2200w CD-ROM koneen CD-ROM-asemaan. Avautuu seuraava ikkuna automaattisesti. Valitse kieli.

1. Napsauta "Setup".

1. Napsauta "Wireless Setup Wizard".

1. Kun olet lukenut "Welcome" tekstin napsauta [Next >].

1. Odota että etsintä päättyy.

1. Kun tulos tulee näyttöön, napsauta [Next >].

1. Anna Brotherille IP-osoite.

1. Odota että etsintä päättyy.

1. Kun tulos tulee näyttöön, napsauta [Next >].

1. Napsauta [OK].

1. Napsauta [Next >] niin asetukset toimitetaan koneeseen.

1. Odota että lähetys on valmis.

1. Asetukset on tehty ja langaton laite käynnistyy uudestaan.

1. Napsauta [Exit] kun haluat lopettaa. Aseta tietokoneen asetukset takaisin lähtöarvoihin.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-7010, DCP-8020, DCP-8025D, DCP-8040, DCP-8045D, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-2030, HL-2040, HL-2070N, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, MFC-210C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-9070, MFC-9180, MFC-9880, NC-2200w