DCP-8025D

DCP-8025D

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/08/2010 Numero: faq00000334_000

FAX/MFC/DCP ei tulosta ollenkaan tai tulostaa roskaa tulostettaessa ensi kertaa kun tietokone on käynnistetty. Mitä tehdä?

Tarkista että tulostinportti on BMFC eikä esim. LPT1. Jos portti on LPT1, vaihda portiksi BMFC niin ongelma poistuu.

Vaihda portiksi BMFC seuraavasti:

Windows 95/98/98SE/Me/NT käyttäjät:

1. Napsauta [Start], [Settings], [Printers].
  2. Napsauta tulostimen kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).
  3. Valitse välilehti Details tai Ports riippuen Windowsin versiosta.
  4. Kohdassa Tulosta seuraaviin portteihin ("Print to the following port") valitse BMFC.

1. Napsauta OK niin ikkuna suljetaan.

Windows 2000/ XP käyttäjät:

1. Napsauta [Start], [Printers and Faxes].
  2. Napsauta tulostimen kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).
  3. Valitse välilehti Port ja aseta ruksi kohtaan BMFC.

1. Napsauta OK niin ikkuna suljetaan.

Tulosta testisivu. Nyt FAX/MFC/DCP tulostaa oikein.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7010, DCP-7010L, DCP-8020, DCP-8025D, MFC-580, MFC-590, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8820D, MFC-890, MFC-9070, MFC-9180, MFC-9420CN, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880