DCP-8020

DCP-8020

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/08/2012 Numero: faq00000340_000

Laite ei tulosta mitään.

1. Tarkista että Brotherissa on virta päällä ja sähköjohto on kytketty.

2. Tarkista näyttävätkö merkkivalot jotain virheimoitusta.

3. Tarkista että tietokonekaapeli kulkee Brotherista suoraan tietokoneeseen. Kaapeli ei saa kiertää toisen oheislaitteen kautta (kuten Zip Drive, ulkoinen CD-ROM-asema, valintakytkin).

4. Tarkista että tietokonekaapeli on ehjä ja sen pituus on alle 2 m.

5. Tarkista että käytät oikeaa tulostinohjainta. Esim. Windows-ohjelmissa valitse ensin Tiedosto (FILE) ja sieltä Tulosta (PRINT). Ikkunassa näkyy käytettävä tulostin, varmista että siinä on Brotherin nimi.

6. Tarkista että värikasetti ja rumpuyksikkö on asennettu oikein. Tarkemmat ohjeet näiden asennuksesta löydät käyttöoppaasta tai UKK-sivulta joka löytyy esim. kohdasta Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet. Valitse kasetti ja sitten "Miten vaihdetaan".

7. Tarkista että rinnakkais- tai USB-porttiin liitettävät oheislaitteet, kuten Zip Drive, ulkoinen CD-ROM-asema, eivät käynnisty automaattisesti portin kautta tietokonetta käynnistettäessä.

Tarkista seuraavat paikat:

• Win.ini tiedosto
      Katso C\WINDOWS\Win.ini.
      Jos täällä on laitteita jotka käyttävät rinnakkais- tai USB-porttia ja nille ladataan laiteohjaimet load= tai run= -käskyllä, poista kyseiset rivit.
    • Käynnistys-ohjelmaryhmä
      Valitse Start-->Programs-->Startup (Käynnistys).
      Jos täällä on laitteita jotka käyttävät rinnakkais- tai USB-porttia, poista kyseiset rivit.
  8. -Rinnakkaisliitännän käyttäjät:
    Tarkista että tietokoneen BIOS-asetukset tukevat kaksisuuntaista tiedonsiirtoa. Tarkemmat ohjeet BIOS-asetuksista saat tietokoneen ohjeista.

-USB-liitännän käyttäjät joilla on Hi-Speed USB 2.0-liitäntä:
    Tarkista että käyttämäsi USB-kaapeli tukee USB 2.0-liitäntää koska Brother käyttää myös USB 2.0-liitäntää ja silloin kaapelinkin on tuettava sitä.

9. Verkkotulostuksessa tarkista tulostinpalvelimen asetukset.

• Tulosta nykyiset verkkoasetukset painamalla takaseinässä verkkokortissa olevaa nappia Test Switch.
    • Tutki verkkokäyttöoppaan vianhakuohjeita. Verkkokäyttäjän oppaan voit ladata tukisivultamme osiosta Käyttöohjeet.

Takaseinän ulkoasu on eri malleissa erilainen.

1. Tarkista että porttiasetukset ovat oikein. Valitse
    Start-->Settings-->Printers and Faxes, napsauta mallisi nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).

Windows 95/ 98/ 98SE/ Me USB-portin käyttäjät: BRUSB

Windows 95/ 98/ 98SE/ Me rinnakkaisportin käyttäjät: LPT1

Windows NT/ 2000/ XP USB-portin käyttäjät: USBXXX

"XXX" tilalla on kolminumeroinen luku.

Windows NT/ 2000/ XP rinnakkaisportin käyttäjät: BMFC

Jos ongelma ei poistu ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun tai Brother-myyjään.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8020, DCP-8025D, HL-1230, HL-1240, HL-1250, HL-1270N, HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-4000CN, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8820D, MFC-9070, MFC-9180, MFC-9760, MFC-9880