DCP-7065DN

DCP-7065DN

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/07/2015 Numero: faq00002541_008

Puhdista paperinsyöttörullat (sisältää opetusvideon)

Puhdista paperinsyöttörullat seuraavasti:
HUOM: Videot esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Do not touch

Älä puhdista laitetta sisä- tai ulkopuolelta ammoniakkia tai alkoholia sisältävillä aineilla, palavilla aineilla tai millään suihkepulloissa myytävällä puhdistusaineella. Voit aiheuttaa tulipalon tai saada sähköiskun.

1. Sammuta tulostin virtakytkimestä ja irroita sähköjohto.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)

Mallit joissa on faksitoiminto:
    Jotta et kadottaisi muistiin talletettuja tärkeitä viestejä, katso miten viestit voidaan tallettaa sivun alalaidassa mainittujen UKK-sivujen ohjeiden avulla.

2. Poista paperikasetti kokonaan. Poista kaikki paperit ja muut roskat laitteen sisältä ja paperikasetista.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  3. Ota nukkaamatonta kangasta, kastele se lämpimällä vedellä ja purista kuivaksi. Pyyhi paperikasetin erottelukumi puhtaaksi paperipölystä.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  4. Pyyhi kaksi paperinsyöttörullaa laitteen sisällä puhtaaksi paperipölystä.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  5. Aseta tulostuspaperit takaisin paperikasettiin ja työnnä paperikasetti takaisin tulostimeen pohjaan asti. Kytke sähköjohto pistorasiaan ja virta päälle laitteeseen virtakytkimestä.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW