DCP-585CW

DCP-585CW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 19/01/2011 Numero: faq00000252_005

Miten voin vähentää musteen kulutusta tietokonetulostuksessa?

Tulosta parhaan tulostuslaadun sijaan nopeimmalla tulostuslaadulla. Tästä kuitenkin seuraa että tulostusjälki ei ole enää yhtä terävää ja värikylläistä.

*Tulostuslaatua muutetaan seuraavasti:

Windows-käyttäjät:

1. Windows 2000-käyttäjät:
    Napsauta Start -> Settings -> Printers.

Windows XP-käyttäjät:
    Napsauta Start ->Tulostimet ja faksit (Printers and Faxes).

Windows Vista-käyttäjät:
    Napsauta Start-> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) -> Tulostimet (Printers).

2. Napsauta tulostimesi nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse valikosta Tulostusmääritykset (Printing Preference).
  3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja valitse väritulostus.
  4. Osiossa Väri/Harmaasävy (Color/Grayscale) varmistetaan että mustavalkotulostuksessa tässä on valittu Harmaasävy. Jos tulostat mustavalkosivuja väriasetuksella se kuluttaa väriä tarpeettomasti.
  5. Napsauta Käytä ja OK (Apply -> OK).

Mac OS X-käyttäjät:

1. Valitse tulostusvalikosta Print Settings.
  2. Valitse välilehti Advanced ja valitse kohdassa Color/Grayscale valinta Grayscale.

Älä puhdista tulostuspäätä jos tulostuslaadussa ei ole ongelmia ja vaihda värikasetti vasta kun laite ilmoittaa että värikasetti on täysin tyhjä.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-J125, DCP-J140W, DCP-J315W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-990CW, MFC-J410