ADS-2600W

ADS-2600W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 29/08/2022 Numero: faq00003183_000

Kun yritän skannata Windowsin ControlCenter4- tai ControlCenter3-ohjelmalla, näyttöön tulee virheilmoitus Error CC3-202., Error CC4-202, Error CC3-205 tai Error CC4-205.

Voit ratkaista ongelman ja skannata uudelleen noudattamalla seuraavia suosituksia:

Alla oleva virheilmoitus tulee näkyviin jostakin syystä, esim.
esim. CC3-202-00000008, CC4-202-00000008

1. Varmista, että Brother-laite on liitetty tietokoneeseen:
    Yhteystyyppi Tarkistus
    USB
    • Varmista, että kaapeli on liitetty kunnolla sekä Brother-laitteeseen että tietokoneeseen.
    • Jos käytät USB-keskitintä, irrota se ja liitä Brother-laite suoraan tietokoneeseen.
    • Varmista, että Brother-laitteen ja tietokoneen välinen kaapeli on enintään 2 metriä pitkä.
    Kiinteä verkko Varmista, että kaapeli on liitetty kunnolla sekä Brother-laitteeseen että reitittimeen/tukiasemaan.
    Langaton > Tarkista langattomaan verkkoon liitetty Brother-laite napsauttamalla tätä.

2. Tarkista Brother-laitteesi näyttö (jäljempänä ’LCD-näyttö’):

1. Varmista, että päivämäärä ja kellonaika näkyvät LCD-näytössä.
    2. Jos LCD-näytössä näkyy virheilmoitus, katso toimintaohjeita Online-käyttöoppaasta.
  3. Jos käytät palomuuria tai suojausohjelmistoa, poista se tilapäisesti käytöstä.
  4. Varmista, että stisvc-palvelu on käynnissä taustalla:

stisvc

1. Paina Ctrl-, Alt - ja Del -näppäimiä samanaikaisesti.
    2. Valitse Tehtävienhallinta.
    3. Valitse Palvelut.
    4. Varmista, että stisvc-tila on käynnissä.
      Jos stisvc on pysäytetty, napsauta stisvc -kohtaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Käynnistä palvelu.
  5. Yritä skannata käyttämällä toista ohjelmaa, kuten MS Paint, Skannerit ja kamerat-ohjattu toiminto tai Windowsin valokuvavalikoima.
  6. Käynnistä tietokone uudelleen.
  7. Asenna Brother-laitteen ohjelmisto ja ohjaimet uudelleen.
    1. Poista Brother-ohjelmiston ja -ohjainten asennus.
      > Napsauta tätä, jos haluat nähdä, miten ohjaimet poistetaan (Windows).
    2. Kun olet valmis, lataa ja asenna Täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti.
      Asennusohjeet ovat lataussivulla.
      Lataa ja asenna "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" tukisivustostamme osiosta Ladattavat tiedostot.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1100W, ADS-1600W, ADS-2100, ADS-2100e, ADS-2600W, ADS-2600We, DCP-1510, DCP-1512, MFC-3360C, MFC-5860CN