ADS-2600W

ADS-2600W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 28/07/2010 Numero: faq00002636_000

Tarkista tietokoneen ja Brotherin IP-osoite

Kun tarkistat tietokoneen ja Brotherin IP-osoitteet toimi seuraavasti:

Tarkista tietokoneen IP-osoite

Windows-käyttäjät:

1. Windows Me/ 2000/ XP/ Windows Vista ja Windows 7-käyttäjät:
    Valitse Start => All Programs (Programs Windows 2000-käyttäjille) => Apuohjelmat (Accessories) ja Komentorivi (Command Prompt).

Windows 98-käyttäjät:
    Valitse Start ja sitten MS DOS kehote.

2. Kirjoita ipconfig. (C:\>ipconfig) ja paina Enter.

3. Tarkista IP-osoite ja aliverkon peite (Subnet Mask).

Image

4. Kirjoita exit (C:\>exit) ja paina Enter niin komentorivi suljetaan.

Macintosh-käyttäjät :

1. Osoita Apple Menu ja valitse System Preferences...

Image

2. Osoita Network.

Image

3. Valitse IP address ja Subnet Mask.

Image

Tarkista että aliverkon peite (Subnet Mask) on "255.255.255.0".
Jos sinulla on eri aliverkon peite ota yhteyttä verkonvalvojaan. (Tämä UKK ei käsittele sinun verkkoasi.)

Tarkista Brotherin IP-osoite

Jos Brotherissa oli vakiona verkkokortti, silloin IP-osoite voidaan katsoa ohjauspaneelista tai tulostamalla verkkoasetukset (User Settings tai Network Configuration tai Network Config). Tarkemmat ohjeet ohjauspaneelin käytöstä tai verkkoasetusten tulostamisesta löydät mallisi käyttöoppaasta tai Verkkokäyttöoppaasta. Käyttöoppaan tai Verkkokäyttöoppaan uusimmat versiot löydät nettisivultamme osiosta Käyttöohjeet.

Tarkista että sekä tietokoneen että Brotherin IP-osoitteet ovat oikeita ja sijaitsevat samassa verkkosegmentissä.

Sekä tietokoneen että Brotherin IP-osoitteiden tulee täyttää kaikki seuraavat kolme ehtoa.

1. Osoitteen vahvennettuina näkyvät osat ovat samat kuin alla:

Tietokoneen IP-osoite: 192.168.1.2
    Brotherin IP-osoite: 192.168.1.199

1. Osoitteen viimeiset osat eivät ole samat ja kyseessä on luku väliltä 2-254.

2. Osoitteet ovat uniikkeja eli muilla verkkoon kytketyillä laitteilla ei ole samoja IP-osotteita.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2600W, ADS-2600We, DCP-110C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-7010, DCP-8020, DCP-8025D, DCP-8040, DCP-8045D, HL-1210W, HL-1212W, HL-3040CN, HL-3070CW, MFC-210C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-890, MFC-9070, MFC-9180, MFC-9420CN, MFC-9660, MFC-9880