ADS-2600W

ADS-2600W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 04/12/2014 Numero: faq00002037_023

Miten voin konfiguroida tulostimeni langattomassa verkossa automaattisesti (Wi-Fi Protected Setup- tai AOSS™-toiminto)

Jos langattoman verkon reititin tai liityntäpiste tukee WPS (Wi-Fi Protected Setup) tai AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System)-toimintoa, Brotherin liittäminen langattomaan verkkoon käy seuraavasti.

WPS tai AOSS™-käyttö on mahdollista vain jos langattoman verkon reititin tai liityntäpiste tukee WPS- tai AOSS™-toimintoa. Varmista, että langattomassa tukiasemassa/reitittimessä on alla esitetty WPS- tai AOSS-symboli. Katso lisätietoja tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuista ohjeista.

WPS or AOSS™ symbol

VAIHE I: Langattoman verkon asetukset:

1. Aseta Brother-laite WPS- tai AOSS-tukiaseman tai -reitittimen toiminta-alueelle.

Toiminta-alue saattaa olla erilainen eri verkkoympäristöissä. Katso lisätietoja tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuista ohjeista.

2. Paina Brotherissa Kaikki asetukset eli Settings.

3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä Verkko (Network) ja paina sitten Verkko.

4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä WLAN ja paina sitten WLAN.

5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä WPS/AOSS ja paina sitten WPS/AOSS.

6. Hyväksy painamalla Kyllä, kun teksti "Ota WLAN käyttöön?" tulee näkyviin. Tämä käynnistää langattoman laitteen ohjatun asennuksen. Peruuta painamalla Ei.

7. Kun laitteen näyttöön tulee teksti Käynnistä WPS tai Käynnistä AOSS, paina reitittimen WPS- tai AOSS™ -nappia muutaman sekunnin ajan.
    WPS or AOSS™ button

Se miten kauan reitittimen nappia on painettava riippuu reitittimen mallista. Tiedot siitä miten kauan nappia on painettava ja missä nappi on, löytyvät reitittimen käyttöohjeesta.

8. Paina sitten OK. Laite yrittää nyt automaattisesti tunnistaa, mitä yhteystapaa (WPS tai AOSS) langaton tukiasema/reititin käyttää ja yrittää muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon.

9. Nestekidenäyttöön tulee ilmoitus yhteyden tuloksesta, paina OK.

VAIHE II: Verkko-ohjaimen asennus:

Asenna tulostinohjain verkkoliitäntää varten. Vaikka olisit aikaisemmin tulostanut USB-liitäntäisellä tulostimella, sinun pitää asentaan ohjain erikseen verkkoliitäntää varten.

HUOM: Ikkunat voivat olla erinäköisiä eri käyttöjärjestelmissä ja eri Brother-malleissa.

1. Varmista, että tietokoneeseen on kytketty virta ja että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksin.

Jos tietokoneessa on käynnissä ohjelmia, sulje ne.

2. Aseta asennus-DVD-ROM tietokoneen DVD-CD-asemaan.

Windows -käyttäjät:

Jos DVD puuttuu, siirry tukisivullamme kohtaan Lataukset ja lataa ja asenna Täydellinen ohjain ja ohjelmistopaketti. Asennusohjeet löydät lataussivulta.

Macintosh-käyttäjät:
    Jos DVD puuttuu, siirry tukisivullamme kohtaan Lataukset ja lataa ja asenna skanneriohjain. Asennusohjeet löydät lataussivulta.

Windows -käyttäjät:

1. Aloitusnäyttö tulee näkyviin automaattisesti. Valitse malli ja kieli jos ohjelma kysyy sitä.

HUOM: Jos asennusikkuna ei avaudu automaattisesti, täältä näet miten asennusohjelman saa käyntiin.

2. DVD:n aloitusnäyttö aukeaa. Napsauta Asenna MFL-Pro Suite ja napsauta sitten Kyllä, jos hyväksyt käyttöoikeussopimukset.

DVD-ROM main menu

Jos näyttöön tulee Käyttäjätilien valvonta, napsauta Salli tai Kyllä.

1. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Macintosh-käyttäjät:

1. Aloita asennus kaksoisosoittamalla kuvaketta Start Here OSX.

Macintosh DVD-ROM menu

2. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2600W