ADS-1700W

ADS-1700W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/03/2023 Numero: faq00100452_501

Sähköpostin lähetys suojatusti

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  3. Valitse Network (Verkko)-välilehti.
  4. Napsauta Protocol (Protokolla) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  5. Napsauta SMTP-kentässä Advanced Settings (Lisäasetukset) ja varmista, että SMTP-tila on Enabled (Käytössä).
  6. Määritä SMTP-asetukset.
    • Voit varmistaa, että sähköpostiasetukset on määritetty oikein lähettämällä testisähköpostiviestin.
    • Jos et tiedä SMTP-palvelimen asetuksia, ota yhteys verkonvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaan (ISP).
  7. Kun olet valmis, napsauta Submit (Lähetä)-painiketta.
    Test Send E-mail Configuration (Testaa sähköpostin lähettämisen määritystä) -valintaikkuna avautuu.
  8. Testaa nykyisiä asetuksia noudattamalla valintaikkunan ohjeita.

Sähköpostin lähetys käyttäen käyttäjän todennusta

Brother-laitteesi tukee SMTP-AUTH-menetelmää sähköpostin lähettämiseen käyttäjän todennusta käyttävän sähköpostipalvelimen kautta. Tämä menetelmä estää luvattomia käyttäjiä käyttämästä sähköpostipalvelinta. Nämä asetukset voidaan määrittää WWW-pohjaisella hallinnalla. Voit käyttää SMTP-AUTH-menetelmää sähköposti-ilmoituksiin, sähköpostiraportteihin ja skannaamiseen sähköpostipalvelimeen.

• Sähköpostisovelluksen asetukset
    • Sinun on muokattava SMTP-todennusmenetelmän asetukset vastaamaan sähköpostisovelluksesi käyttämää menetelmää.
    • Pyydä verkonvalvojalta tai Internet-palveluntarjoajalta tiedot sähköpostisovelluksen määrityksistä.
    • Sinun täytyy valita SMTP-AUTH-valintaruutu Server Authentication Method (Palvelimen todennusmenetelmä) -kohteessa, jotta SMTP-palvelimen todennus otetaan käyttöön.
  • SMTP-asetukset
    • Voit muuttaa SMTP-porttinumeroa WWW-pohjaisen hallinnan avulla. Tästä on hyötyä, jos Internet-palveluntarjoajasi käyttää ”Outbound Port 25 Blocking (OP25B)” -palvelua.
    • Kun SMTP-porttinumero muutetaan tiettyyn numeroon, jota Internet-palveluntarjoaja käyttää SMTP-palvelimessa (esimerkiksi portti 587), voit lähettää sähköpostia SMTP-palvelimen kautta.

Sähköpostin lähetys suojatusti SSL/TLS-yhteyden avulla

Tämä laite tukee TLS-menetelmiä sähköpostiviestien lähetykseen suojattua TLS-tietoliikennettä edellyttävän sähköpostipalvelimen kautta. Kun halutaan lähettää sähköpostia sähköpostipalvelimen kautta, jossa käytetään TLS-tiedonsiirtoa, on määritettävä TLS oikein.

• Portin numero
    • Jos valitsit SSL/TLS-vaihtoehdon, Port (Portti) -arvo muutetaan protokollaan sopivaksi. Jos haluat muuttaa portin numeron manuaalisesti, kirjoita portin numero.
    • Sinun on määritettävä SMTP-tietoliikennemenetelmä vastaamaan sähköpostipalvelinta. Pyydä lisätietoja sähköpostipalvelimen asetuksista verkonvalvojalta tai Internet-palveluntarjoajalta.

Useimmissa tapauksissa suojatut webmail-verkkosähköpostipalvelut vaativat seuraavat asetukset:

SMTP

Port (Portti)

Server Authentication Method (Palvelimen todennusmenetelmä)

SMTP-AUTH

SSL/TLS

TLS

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1700W