PT-9700PC

PT-9700PC

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/02/2023 Numero: faqp00001472_004

Miten voin poistaa noin 1 tuuman vasemman marginaalin tulosteen alusta? P-touch Editor 5.x

Tarran kuljetusmekanismin rakenteen vuoksi on tärkeää syöttää tietty määrä teippiä laitteen läpi ennen ensimmäistä tarraa. Kun useita tarroja tulostetaan peräkkäin, seuraavat tarrat voidaan tulostaa ilman tätä ylimääräistä teippiä.

Seuraavat menetelmät ovat hyödyllisiä nauhan käyttöä vähennettäessä:

>Nauhan marginaalien pienentäminen

Useamman kuin yhden etiketin tulostus peräkkäin:

>Käytä samaa asettelutyyliä useille kopioille

>Eri asettelutyylien käyttäminen

Säädä nauhan marginaaleja

1. Napsauta Paperi komentopalkissa.

2. Säädä reunuksia valitsemalla [Teipin koko] - [Reunukset].
    Nauhan koko
    *Tämä on tehokas tapa säästää nauhaa, vaikka jäljelle jää vielä vasenta marginaalia.

Useamman kuin yhden tarran tulostus peräkkäin:

Sama asettelutyyli - voit tulostaa useita kopioita tarrasta Tulostusasetukset-kohdan asetuksella

1. Napsauta Tulosta komentopalkissa.

2. Valitse [Auto Cut] (Automaattinen leikkaus) tai [Half Cut] (leikkaus puoleenväliin) ja kopiomäärä. Valitse [Tulosta].
    Tulosta-valintaikkuna
    *Vasemman marginaalin mittainen tarra syötetään ensimmäisen tarran alkuun, mutta ei seuraavissa kopioissa.
    (Jos valittuna on [Auto Cut] (Automaattinen leikkaus), vasemman marginaalin mittainen osa jää ensimmäisen tarran alkuun.)

Eri asettelutyylit- tarran marginaalin määrittäminen ketjutulostuksessa

1. Napsauta Tulosta komentopalkissa.

2. Valitse [Auto Cut] tai [Half Cut] ja [Chain Printing]. Valitse [Tulosta].
    Tulosta-valintaikkuna
    Tässä vaiheessa ei tehdä mitään leikkausta.
    (Jos [Auto Cut/Automaattinen leikkaus] on valittuna, vasemman marginaalin mittainen osa jää ensimmäisen tarran alkuun.)

3. Luo seuraava tarra ja määritä tulostusasetukset edellä kuvatulla tavalla.

4. Leikkaa tarra painamalla tulostimen etupaneelin Feed/Cut (syöttö/katkaisu) -painiketta viimeisen tarran tulostamisen jälkeen.
    *Vasen marginaali tulostuu ensimmäisen tarran alkuun, mutta ei seuraaviin.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-9500PC, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW