PT-P300BT

PT-P300BT

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/12/2021 Numero: faqp00100541_000

Vie tallettamasi tarramallit P-touch Design&Print-ohjelmasta P-touch Design&Print 2-ohjelmaan

Valmis tarratiedosto, joka on tehty P-touch Design&Print-ohjelmalla, voidaan siirtää P-touch Design&Print 2-ohjelmaan seuraavasti:

1. Päivitä sekä P-touch Design&Print että P-touch Design&Print 2 uusimpaan versioon.

P-touch Design&Print

IOS Voit ladata sovelluksen App Storesta.App Store
Android Voit ladata Google Playsta™.Google Play™

P-Touch Design&Print2

IOS Voit ladata sovelluksen App Storesta.App Store
Android Voit ladata Google Playsta™.Google Play™

1. Avaa mobiililaitteen P-Touch Design&Print.

2. Napauta [Tiedosto-painike].
    Sovelluksen aloitussivulla

3. Napauta [Valikko]- tai [Valikko]-painiketta.
    Luo tarrat

4. Valitse [Export to P-touch Design&Print2].
    Export (Vie) -painike

5. Valitse [OK].
    Export (Vie)

6. Kun viesti tulee näkyviin, valitse [OK].
    Viesti

7. Valitse tarratiedosto ja valitse [Save/Tallenna].
    Valitse asettelu

8. Avaa P-touch Design&Print 2 niin voit käyttää viemääsi tarrapohjaa.

P-touch Design&Print 2 voi tallettaa jopa 100 vietyä tarrapohjaa.

Kaikki kehysmallit, joita P-touch Design&Print tukee, mutta joita P-touch Design&Print 2 ei vielä tue, tullaan lisäämään sovellukseen vuoden 2021 aikana.

suunniteltu merkin rakenne

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P300BT, PT-P710BT