PT-P710BT

PT-P710BT

Väärä tuote?

Päivämäärä: 07/09/2022 Numero: faqp00100288_000

Kuinka monta mobiililaitetta voi yhdistää yhteen tulostimeen Bluetoothin® kautta?

Voit liittää tulostimeen enintään 10 mobiililaitetta Bluetooth® -yhteydellä, mutta voit tulostaa vain yhdellä liitetyllä laitteella kerrallaan.
Jos haluat tulostaa toisella liitetyllä laitteella, poista ensin viimeksi käytetyn laitteen pariliitos katkaisemalla tulostimesta virta ja kytkemällä se sitten uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P300BT, PT-P710BT, PT-P910BT