PT-P750W

PT-P750W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 17/09/2014 Numero: faqp00100048_000

Miten P-touch Editor päivitetään?

P-touch Editor päivitetään helpoimmin käyttäen apuohjelmaa P-touch Update Software.

• P-touch Update Software on ladattava tukisivultamme osiosta Ladattavat tiedostot.
  • P-touch Update Software toimii vain jos tietokone on yhteydessä internettiin.
  • Allaoleva ohje voi olla vähän erinäköinen kuin allaoleva ohje.
  • P-touch Update Software asennus luo työpöydälle kuvakkeen.
  • Älä sammuta laitetta päivityksen aikana.

P-touch Editor päivitetään seuraavasti:

1. Windows Vista / Windows 7
    Kaksoisnapsauta kuvaketta [P-touch Update Software].

P-touch Update Software käynnistyy myös seuraavasti. Valitse Käynnistä ja sieltä [Kaikki ohjelmat] - [Brother P-touch] - [P-touch Update Software].

Windows 8 ja uudemmat
    Sovellusikkunassa valitse [P-touch Update Software] tai kaksoisnapsauta työpöydän kuvaketta [P-touch Update Software].

P-touch Update Software Icon
  2. Valitse kuvake [Computer software update].

P-touch Update Software 01
  3. Valitse malli ja kieli ([Printer] ja [Language]), aseta ruksi kohtaan P-touch Editor ja sitten [Install].

P-touch Update Software 02
  4. Kun asennus on valmis, tulee ilmoitus.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW