RJ-2140

RJ-2140

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/10/2023 Numero: faqp00100009_000

En voi muodostaa yhteyttä laitteesta langattomaan verkkoon.

Varmista ensimmäiseksi, että sekä tulostimeen että langattoman verkon tukiasemaan tai reitittimeen on kytketty virta.

Tarkista sitten seuraavat seikat.

• Ovatko suojausasetuksesi (SSID/verkkoavain) oikein?

Varmista asetukset uudelleen ja valitse oikeat suojausasetukset.

• Suojausasetusten oletusarvona saatetaan käyttää langattoman verkon tukiaseman tai reitittimen valmistajan nimeä tai mallinumeroa.
    • Katso WLAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuista ohjeista lisätietoja suojausasetusten löytämiseksi.
    • Kysy WLAN-tukiaseman/reitittimen valmistajalta, Internet-palveluntarjoajalta tai verkonvalvojalta.

• Käytätkö MAC-osoitesuodatusta?

Varmista, että tulostimen MAC-osoite pääsee suodattimen läpi.
    Voit tarkistaa MAC-osoitteen Printer Setting Tool -työkalun Communication Settings -kohdasta.
    Lisätietoja on kohdassa Communication settings -asetusten käyttäminen.
  • Onko langattoman verkon tukiasema tai reititin näkymättömässä tilassa? (ei lähetä SSID:tä)

• Ilmoita oikea SSID-nimi joko asennuksen aikana tai Printer Setting Tool -työkalun Communication settings -kohdassa.
    • Tarkista SSID-nimi langattoman verkon tukiaseman tai reitittimen mukana toimitetuista ohjeista ja määritä langattoman verkon asetukset uudelleen.

• Onko P-touch-tarratulostimelle määritetty vapaa IP-osoite?

• Varmista IP-osoite ja aliverkon peite.
      Varmista, että sekä tietokoneen että tulostimen IP-osoite ja aliverkon peite ovat oikein ja että ne ovat samassa verkossa.
      Lisätietoja IP-osoitteen ja aliverkon peitteen varmistamisesta saa verkonvalvojalta.
    • (Windows)
      Vahvista IP-osoite, aliverkon peite ja muut verkkoasetukset Printer Setting Tool -työkalun Communication Settings -kohdassa.
      Lisätietoja on kohdassa Communication settings -asetusten käyttäminen.

Jos ongelma toistuu, poista tulostinohjaimen ja ohjelmiston asennus ja asenna ne sitten uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3250WB, RJ-4250WB