QL-1110NWB/1110NWBc

QL-1110NWB/1110NWBc

Väärä tuote?

Päivämäärä: 06/09/2022 Numero: faqp00001466_027

Mitä merkkivalot tarkoittavat?

Merkkivalot syttyvät tai vilkkuvat tulostimen tilan merkiksi.
Valojen tilaa merkitään alla seuraavilla symboleilla.

green is lit or orange is lit or blue is lit or red is lit
Merkkivalo palaa esitetyn värisenä
green is flashing or orange is flashing or blue is flashing or red is flashing
Merkkivalo vilkkuu esitetyn värisenä
off, lit or flashing
Merkkivalo ei pala, palaa tai se vilkkuu jonkin värisenä
Off
Merkkivalo ei pala

[Tilan merkkivalot]
Kohdasta Tila näet mitä se tarkoittaa.

Status LED

Wi-Fi® LED
Bluetooth® LED
Tila
off
off
off
Tulostimen virta on katkaistu
green is lit
off, lit or flashing
off, lit or flashing
Tulostin on joutilaana
Alustetaan
Syötetään paperia
Tulostetaan
Leikataan
Massamuistitila
green is lit
Wi-Fi on päällä ja yhteys toimii
green is flashing
(Kerran 1 sekunnissa)
WPS asetustila
green is flashing
(Kerran 3 sekunnissa)
WLAN on päällä, yhteys ei toimi
off
Wi-Fi ei ole päällä
off, lit or flashing
blue is lit
Bluetooth on päällä
blue is flashing
Bluetooth pairing
green is flashing
off, lit or flashing
off, lit or flashing
Vastaanotetaan tietoa
Tulostustyö peruutetaan
green is flashing
blue is flashing
Siirrytään massamuistitilaan
orange is lit
off, lit or flashing
off, lit or flashing
DK-rullalokeron kansi auki.
green is flashing
(Kerran 1 sekunnissa)
off
Resetointi on käynnissä.
off
off
Tulostin on System Off-tilassa.
orange is flashing
off, lit or flashing
off, lit or flashing
Tulostin jäähtyy.
green is flashing
off, lit or flashing
Etsitään tulostimia
green is flashing
blue is flashing
Datan päällekirjoitus
red is lit
off
off
Tulostinta bootataan.

red is flashing

(Kerran 2 sekunnissa)

off, lit or flashing
off, lit or flashing
Rulla loppunut
Ei tulostusmateriaalia
Väärä tulostusmateriaali
Syöttövirhe
Kansi auki
BLF-tiedostossa virhe
JPG-tiedostossa virhe
Tiedonsiirtokäskyvirhe
Muisti täysi
ESC/P muisti täysi
USB-isäntämuisti täysi
Tietokantahaku-virhe
Ei tarrapohjaa
Liityntäpisteen hakuvirhe
Liityntäpisteeseen yhdistettäessä tapahtui virhe
TIetoturvavirhe

red is flashing

(Kahdesti 2 sekunnissa)

off, lit or flashing
off, lit or flashing
Leikkurivika
Massamuistivirhe
USB-isännän virtalähteen jännite liian suuri
USB-liitäntään kytkettiin laite jota ei tueta

red is flashing

(Kolmesti 2.5 sekunnissa)

off, lit or flashing
off, lit or flashing
USB-keskittimen liittämisessä virhe

red is flashing

(Vilkkuu nopeasti)

off
off
Systeemivika

[Solutions]

Condition
Solution
DK-rullalokeron kansi auki. Sulje DK-rullalokeron kansi kunnolla.
Tulostin jäähtyy.

Jos oranssi Status-valo vilkkuu puolen sekunnin välein, tulostin jäähtyy.

Odota kunnes Status-valo lopettaa vilkkumisen ja koeta tulostaa uudelleen.

Datan päällekirjoitus Odota kunnes Status-valo lopettaa vilkkumisen.
Tulostinta bootataan. Sammuta tulostin ja kytke virta taas päälle. Jos tulostin ei lähde käyntiin, ota yhteyttä  Brotherin asiakaspalveluun.
Rulla loppunut Vaihda uusi DK-rulla. Jos rullassa on vielä tarraa jäljellä, aseta tarra oikein. (Katso että rullan pää menee paperintunnistimen alle.)
→ Katso UKK-sivua: "How do I install/change the label roll"
Ei tulostusmateriaalia

Vaihda uusi DK-rulla..

→ Katso UKK-sivua: "How do I install/change the label roll?"

Väärä tulostusmateriaali

Vaihda uusi DK-rulla.

→ Katso UKK-sivua: "How do I install/change the label roll?"

Syöttövirhe

- Jos rullassa on vielä tarraa jäljellä, aseta DK-rullan pää oikein. (rullan pää menee paperintunnistimen alle.)
→ Katso UKK-sivua: "How do I install/change the label roll?"

- Onko rullassa on vielä tarraa jäljellä? Jos ei, vaihda uusi DK-rulla.

Kansi auki Sulje DK-rullan kansi kunnolla.
BLF-tiedostossa virhe

- Tarkista tukeeko tämä malli .blf-tiedostoja, ja lähetä tiedosto uudestaan.

- Jos lähetät tulostimeen tarrapohjan .blf-tiedostona, katso että tiedostossa mallin nimi on oikein, ja lähetä tiedosto uudestaan.

JPG-tiedostossa virhe Tarkista .jpg-tiedoston koko ja lähetä tiedosto uudestaan.
Tiedonsiirtokäskyvirhe Vastaanotettiin käsky jota ei tunnistettu tai se muuttui tiedonsiirron aikana. Tarkista käskyn muoto ja lähetä tiedosto uudestaan.
Muisti täysi Tiedon määrä on liian suuri että sitä voisi lähettää ESC/P-muodossa. Tarkista tiedot ja lähetä tiedosto uudestaan.
ESC/P muisti täysi Käskyn pituus on liian suuri, ESC/P-muoto ei tue sitä. Tarkista tiedot ja lähetä tiedosto uudestaan.
USB-isäntämuisti täysi Yritä lähettää viivakoodi uudestaan jonkin ajan kuluttua.
Tietokantahaku-virhe

Tulostettaessa tarrapohjaa, jolle tiedot haetaan tietokannasta, ei annettu hakulauseketta tai haettua tietoa ei löytynyt.
Jos lähetit tulostimeen tarrapohjan, johon kuuluu hakulauseke, katso että lauseke on mukana.

Ei tarrapohjaa

- Tietokantaa ei löytynyt antamasi numeron perusteella.

→ Anna oikea numero.

- Tarrapohjaa, jolle tiedot haetaan tietokannasta, etsittiin mutta sitä ei löydetty.
→ Valitse oikea tarrapohja ja yritä tulostaa uudestaan.

Liityntäpisteen hakuvirhe

- Haettua liityntäpistettä ei löytynyt.
→ Yritä yhdistää uudestaan.

- Liityntäpistettä, johon voisi yhdistää ei löytynyt.
→ Tarkista WPS-asetukset (so. liityntäpisteen ja tulostimen etäisyys, mahdolliset esteet näiden välillä, jne) ja käynnistä WPS uudestaan tulostimesta.

Liityntäpisteeseen yhdistettäessä tapahtui virhe Jos käytettävissä on kaksi tai useampia liityntäpisteitä, sammuta muut niin että vain yksi toimii, ja yhdistä tulostin uudestaan.
Tietoturvavirhe Tarkista langattoman verkon asetukset WPS-toiminnossa.
Leikkurivika Älä avaa DK-rullalokeron kantta leikkurin toimiessa. Kuittaa virheilmoitus painamalla mitä tahansa näppäintä.
Massamuistivirhe Massamuistin tiedostojärjestelmä meni sekaisin tai sinne kopioitiin tiedosto samalla kun muistissa olevaa tiedostoa käsiteltiin. Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen.
USB-isännän virtalähteen jännite liian suuri

USB-laite ei ole yhteensopiva tulostimen kanssa.

Tulostin tukee HID-luokan USB-laitteita.

USB-liitäntään kytkettiin laite jota ei tueta
USB-keskittimeen liittämisessä virhe Irroita USB-keskitin.
Systeemivika Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen. Jos tulostin ei lähde käyntiin, ota yhteyttä  Brotherin asiakaspalveluun.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1110NWB/1110NWBc