PT-P900W/P900Wc

PT-P900W/P900Wc

Väärä tuote?

Päivämäärä: 27/02/2023 Numero: faqp00001466_013

Mitä merkkivalot ilmoittavat?

Merkkivalot syttyvät ja vilkkuvat tulostimen tilan merkiksi.  Tällä usein kysytyt kysymykset-sivulla käytetään seuraavia symboleja kuvaamaan eri merkkivalojen värejä ja osoituksia.

Palaa vihreänä tai Palaa oranssina tai Palaa punaisena Merkkivalo palaa kuvan värisenä
Vilkkuu vihreänä tai Vilkkuu oranssina tai Vilkkuu punaisena Merkkivalo vilkkuu kuvan värisenä
Ei pala tai mikä tahansa väri Merkkivalo voi olla sammuneena, palaneena tai vilkkuu minkä tahansa värisenä
Off (Pois päältä) Merkkivalo ei pala

[Merkkivalot ja niiden ilmoitukset]
Voit tarkastella ongelmien syitä ja niiden ratkaisuja napsauttamalla hyperlinkkiä.

Tila, virta, Wi-Fi® -merkkivalo

Ilmaisu Ilmoitus
Tilailmaisin Virran merkkivalo Wi-Fi-merkkivalo
Off (Pois päältä) Palaa oranssina Off (Pois päältä) Virran katkaisemisen aikana
Off (Pois päältä) Palaa vihreänä Ei pala tai mikä tahansa väri Laite joutilaana
Alustus käynnissä

Ilmaisu näkyy vain, kun kosketusnäyttö (lisävaruste) on asennettu (koskee myös virhetilaa) (vain PT-P950NW)
Palaa vihreänä Palaa vihreänä Ei pala tai mikä tahansa väri Tulostustila
Vilkkuu punaisena
(2 kertaa 1.8 sekunnin ajan)
Palaa vihreänä Off (Pois päältä) Ei kasettia-virhe
Nauha loppu-virhe
Off (Pois päältä) Palaa oranssina Ei pala tai mikä tahansa väri Kansi auki
Vilkkuu oranssina Palaa vihreänä Off (Pois päältä) Kansi avattiin tulostuksen aikana-virhe
Vilkkuu vihreänä Palaa vihreänä Ei pala tai mikä tahansa väri Vastaanottaa tietoja
Off (Pois päältä) Vilkkuu vihreänä Ei pala tai mikä tahansa väri Siirretään tietoja
Off (Pois päältä) Vilkkuu oranssina Ei pala tai mikä tahansa väri Jäähtyy
Vilkkuu punaisena Vilkkuu punaisena Vilkkuu punaisena Järjestelmävirhe
Palaa punaisena Palaa punaisena Palaa punaisena Käynnistystilassa
Vilkkuu vihreänä Palaa oranssina Off (Pois päältä) Nollaustila (kun nollaus alkaa)
Off (Pois päältä) Palaa oranssina Off (Pois päältä) Nollaustila (kun painiketta painetaan 1 / 3 / 5 kertaa)
Palaa vihreänä Palaa oranssina Off (Pois päältä) Nollaustila (kun painiketta painetaan 2 / 4 / 6 kertaa)
Vilkkuu vihreänä
3 kertaa
Vilkkuu oranssina
3 kertaa
Off (Pois päältä) Nollaustila (kun nollaus on valmis)
Off (Pois päältä) Vilkkuu vihreänä Vilkkuu oranssina Vilkkuu punaisena
(Toista 4 kertaa)
Off (Pois päältä) IP-osoite asetettu kiinteäksi (USB ID asetettu kiinteäksi-ilmoitus)
Palaa oranssina Palaa vihreänä Off (Pois päältä) Massamuistitila
Vilkkuu vihreänä
1 kertaa
Palaa vihreänä Off (Pois päältä) Massamuisti käytössä
Vilkkuu oranssina
(2 kertaa 1.8 sekunnin ajan)
Palaa punaisena Off (Pois päältä) *Vain PT-P950NW
Yhteysvirhe: USB-isäntänä laite jota ei tueta.
USB-isäntälaitteena keskitin, yhteysvirhe
Vilkkuu punaisena
(1 kertaa 1 sekunnin ajan)
Palaa punaisena Ei pala tai mikä tahansa väri USB-isäntäkoneen virtalähteen jännite liian korkea-virhe
(vain PT-P950NW)
Massamuistivirhe
Vilkkuu punaisena
(1 kertaa 2 sekunnin ajan)
Palaa punaisena Ei pala tai mikä tahansa väri Rullan pidikkeen virhe
Vilkkuu punaisena
(2 kertaa 1.8 sekunnin ajan)
Palaa punaisena Ei pala tai mikä tahansa väri Sovittimen virhe
Vilkkuu oranssina Palaa punaisena Ei pala tai mikä tahansa väri Lisälaitteen yhteysvirhe
(vain PT-P950NW)
Off (Pois päältä) Vilkkuu oranssina Off (Pois päältä) Sovittimen yhteysvirhe
Vilkkuu oranssina Vilkkuu oranssina Off (Pois päältä)

Kun vilkkuu vuorotellen: Leikkurivika

Kun vilkkuu samanaikaisesti: Korkea lämpötila- virhe

Vilkkuu punaisena
(2 kertaa 1.8 sekunnin ajan)
Palaa oranssina Off (Pois päältä) Virheellinen nauha-virhe
Vilkkuu punaisena Palaa oranssina Off (Pois päältä) Väärä media-virhe
Vilkkuu punaisena
(2 kertaa 1.8 sekunnin ajan)
Vilkkuu oranssina
(2 kertaa 1.8 sekunnin ajan)
Off (Pois päältä) Tiedonsiirtovirhe
Muisti täynnä-virhe
Rivien määrä- / merkkikoko-virhe
Vilkkuu punaisena
(1 kertaa 1 sekunnin ajan)
Vilkkuu oranssina
(1 kertaa 1 sekunnin ajan)
Off (Pois päältä) Kun vilkkuu vuorotellen: Tietokannan hakuvirhe
Kun vilkkuu samanaikaisesti: Ei mallia-virhe
Vilkkuu oranssina
(2 kertaa 1.8 sekunnin ajan)
Vilkkuu oranssina
(2 kertaa 1.8 sekunnin ajan)
Off (Pois päältä) Suuren tarkkuuden-/vedos-tulostusvirhe
Vilkkuu oranssina Palaa oranssina Off (Pois päältä) Mustaa merkkiä ei havaittu-virhe

Akun merkkivalo

Ilmaisu Ilmoitus
Akun merkkivalo Virran merkkivalo
Off (Pois päältä) Ei pala tai mikä tahansa väri Ladattava akku:
Akku täyteen ladattu
Palaa oranssina Ei pala tai mikä tahansa väri Ladataan
Vilkkuu oranssina
(1 kertaa 4 sekunnin ajan)
Ei pala tai mikä tahansa väri Ladattava akkuvirta: Puolillaan
Vilkkuu oranssina
(2 kertaa 4 sekunnin ajan)
Ei pala tai mikä tahansa väri Ladattava akkuvirta: Vähissä
Vilkkuu punaisena Palaa punaisena Ladattavan akun virhe
Vilkkuu punaisena Palaa vihreänä Ladattava akku: Akku tyhjä

Wi-Fi-merkkivalo

Ilmaisu Ilmoitus
Tilailmaisin Virran merkkivalo Wi-Fi-merkkivalo
Off (Pois päältä) Palaa oranssina Palaa punaisena WPS-tukiasemaa ei löytynyt
Off (Pois päältä) Palaa oranssina Vilkkuu punaisena WPS-tukiaseman yhteysvirhe
Off (Pois päältä) Palaa oranssina Vilkkuu punaisena
(2 kertaa 1.8 sekunnin ajan)
Virheelliset suojausasetukset
Off (Pois päältä) Palaa oranssina Vilkkuu oranssina
(2 kertaa 1.8 sekunnin ajan)
WPS-tukiaseman hakuvirhe
Ei pala tai mikä tahansa väri Ei pala tai mikä tahansa väri Vilkkuu vihreänä Wi-Fi käytössä, ei yhteyttä
Ei pala tai mikä tahansa väri Ei pala tai mikä tahansa väri Palaa vihreänä Wi-Fi käytössä, yhdistetty
Ei pala tai mikä tahansa väri Palaa vihreänä Vilkkuu vihreänä Wi-Fi: WPS-asetustila
Ei pala tai mikä tahansa väri Palaa vihreänä Vilkkuu vihreänä
3 kertaa
BT-yhteys valmis-ilmoitus
(vain PT-P950NW)

[Syitä ja ratkaisuja]
Tube, Label, Power indicator

Ilmoitus Syy Ratkaisu
Jäähtyy

Lämpötulostuspää on liian kuuma.  Tulostin keskeyttää tulostuksen ja jatkaa sitä vasta, kun pää on jäähtynyt.
Tulostuspää voi kuumentua liikaa, jos tulostat paljon tarroja.
Kun pää kuumenee liikaa, se voi tuottaa kuvia tarroihin alueilla, joita ei ole tarkoitettu tulostettavaksi.

Tämä tila voi ilmetä useammin, kun tulostinta käytetään korkealla (yli 3000 m (10 000 jalkaa)), koska tulostimen jäähdytykseen on käytettävissä vähemmän ilmaa.

Korkean lämpötilan virhe.

Ylikuumenemisen välttämiseksi ja viivyttämiseksi varmista, että tulostimella on riittävä ilmanvaihto eikä se ole suljetussa tilassa.
Älä käytä tulostinta jatkuvasti tai tulostuspää kuumenee liikaa.  Tässä tapauksessa tulostin keskeyttää tulostuksen ja jatkaa sitä, kun laite on jäähtynyt.

Odota noin 5 minuuttia.
Järjestelmävirhe Yritä sammuttaa ja käynnistää tulostin.  Jos virhe toistuu, ota yhteys Brother-jälleenmyyjään tai Brother-asiakaspalveluun.
Sovitinvirhe Laitteeseen on kytketty yhteensopimaton verkkolaite. Liitä oikea sovitin.
(DC 24 V)
USB-isäntäkoneen virtalähteen liian suuri jännite-virhe
(vain PT-P950NW)
Massamuistivirhe
USB-isäntäkoneen virtalähteen liian suuri jännite-virhe:
Laitteeseen on kytketty USB-laite, jonka jännite on liian korkea.

Massamuistivirhe:
Yritit kopioida tiedoston, kun tulostin käsittelee toista tiedostoa massamuistitilassa.
USB-isäntäkoneen virtalähteen liian suuri jännite-virhe:
Irrota USB-laite ja liitä yhteensopiva laite.

Massamuistivirhe:
Paina mitä tahansa näppäintä, virtapainiketta lukuun ottamatta.
Rullan pidikkeen virhe Rullapidin ei toiminut oikein Paina mitä tahansa näppäintä, virtapainiketta lukuun ottamatta.  Jos virhe toistuu, ota yhteys Brother-jälleenmyyjään tai Brother-asiakaspalveluun.
Käynnistystilassa Yritä sammuttaa ja käynnistää tulostin.  Jos virhe toistuu, ota yhteys Brother-jälleenmyyjään tai Brother-asiakaspalveluun.
Kun vilkkuu vuorotellen:
Leikkurivika
Kun vilkkuu samanaikaisesti: Korkea lämpötila-virhe
Leikkurivika:
Tarraleikkuri oli suljettu, kun yritit tulostaa.
Tämä virhe näkyy myös, jos leikkuri ei toimi oikein leikkaamisen aikana.

Korkea lämpötila-virhe:
Lämpötulostuspää on liian kuuma.
Leikkurivika:
Katkaise tulostimesta virta ja kytke se uudelleen. Yritä sitten tulostaa uudelleen.
Jos virhe toistuu, puhdista tarraleikkuri.
(Katso sivua "tarraleikkuri ei toimi oikein.”)

Korkea lämpötila-virhe:
Odota 10 minuuttia ja yritä tulostaa uudelleen.  Jos ongelma ei ratkea, käynnistä ja sammuta tulostin.  Jos ongelma ei ratkea, ota yhteys Brother-jälleenmyyjään tai Brother-asiakaspalveluun.
Virheellinen nauha-virhe Käyttäjä asetti laitteeseen vaatimustenvastaisen tarranauhan. Asenna yhteensopiva tarrakasetti.
Väärä media-virhe Tulostinohjaimessa tai P-touch Editorissa määritetty nauhan leveys ei vastaa asennettua nauhaa. Määritä tulostinohjaimessa tai P-touch Editorissa nauhan leveyttä siten että se vastaa asennettua nauhaa.
Ei mediaa-virhe
Nauha loppu-virhe
Tulee näkyviin, kun tarrakasettia ei ole asennettu tulostusta varten. Ei mediaa-virhe:
Asenna tarrakasetti.

Nauhan lopetusvirhe:
Olet saavuttanut nauhan pään, vaihda kasetti.
(Lisätietoja on kohdassa Miten kasettiasetukset määritetään?”)
Kannen avausvirhe tulostettaessa Painoit tulostuspainiketta, kun kansi oli auki. Sulje kansi kokonaan.
Suuren tarkkuuden/vedostulostuksen tulostusvirhe Tarrojen tulostaminen korkealla resoluutiolla ei onnistu, jos tulostimeen on asennettu tulostusmateriaalia jota ei tueta (kuten kangasteippi tai kutistesukka). Tulosta laminoidulle TZe-tarralle mustalla musteella.
Mustaa merkkiä ei havaittu-virhe Ei FLE-tarraa jäljellä. Tarkista FLE-tarran jäljellä oleva määrä.  Jos olet käyttänyt kaiken tarran, vaihda uusi kasetti.
Sovittimen yhteysvirhe Sovitin on kytketty/irrotettu tulostuksen aikana, kun akku on asennettu. Älä liitä tai irrota verkkolaitetta tulostuksen aikana.

Tulostaminen uudelleen: Sulje kansi tai paina jotain muuta painiketta kuin virtapainiketta.

Työn peruuttaminen: Paina virtapainiketta.
Lisävarusteen yhteysvirhe
(vain PT-P950NW)
Kytke Bluetooth® -yhteys pois käytöstä, kun tulostimen Bluetooth-toiminto on käytössä ja tulostin on yhdistetty Bluetooth-yhteydellä. Paina mitä tahansa näppäintä, virtapainiketta lukuun ottamatta.  Tämän virheen jälkeen tulostin sammuu.  Kytke tulostimeen virta siten että Bluetooth-liitäntään on kytketty virta päälle.

Akun merkkivalo

Ilmoitus Syy Ratkaisu
Ladattavan akun virhe Latausta ei ole suoritettu loppuun tietyn ajan kuluttua. Paina mitä tahansa näppäintä, virtapainiketta lukuun ottamatta.  Jos virhe ei poistu, vaihda akku uuteen.

Wi-Fi-merkkivalo

Ilmoitus Syy Ratkaisu
WPS-tukiaseman yhteysvirhe Tämä tulostin ei tue langattomalle tukiasemalle määritettyä todennusmenetelmää ja salaustilaa. Vahvista ja muuta tukiaseman asetuksia tai käytä toista tukiasemaa.
WPS-tukiaseman hakuvirhe Vähintään 2 tukiasemaa löytyi tai tukiasemaa ei löytynyt. Yritä etsiä uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW