QL-1110NWB/1110NWBc

QL-1110NWB/1110NWBc

Väärä tuote?

Päivämäärä: 18/12/2023 Numero: faqp00001461_022

Miten tulostin yhdistetään tietokoneeseen USB-kaapelilla?

Tulostin asennetaan tietokoneeseen USB-liitäntää käyttäen seuraavasti.

Windows

Mac

Windows:

1. Katso että tulostin on sammutettu.
  2. Kytke USB-kaapeli USB-porttiin tulostimen takana ja toinen pää tietokoneeseen. Käynnistä tulostin.
  3. Lataa ja asenna tulostinohjain ja P-touch Editor sivultamme osiosta [Ladattavat tiedostot].
  4. Käynnistä asennusohjelma tai Software/Document Installer.
  5. Valitse liitännäksi [Paikallisliitäntä (USB)] ja seuraa asennusohjelman antamia ohjeita.
  6. Kun tulostinohjain on asennettu, asenna sitten P-touch Editor. Sitten voit avata P-touch Editorin ja aloittaa tulostamisen.

Mac:

> P-touch Editor-tulostus (ei tue kaikkia malleja)
> AirPrint-tulostus
> CUPS Driver-tulostus

P-touch Editor-tulostus (ei tue kaikkia malleja)

1. Lataa ja asenna P-touch Editor sivultamme osiosta [Ladattavat tiedostot].
  2. Yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja kytke virta päälle tulostimeen.
  3. Avaa P-touch Editor ja valitse käytettävä tulostin.
    P-touch Editor for Mac
  4. Voit aloittaa tulostamisen.

AirPrint-tulostus

1. Yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja kytke virta päälle tulostimeen.
  2. Valitse [Omenavalikko] - [Järjestelmäasetukset] - [Tulostus ja skannaus / Tulostimet & skannerit].
  3. Valitse [Lisää tulostin, skanneri tai Fax...] tai napsauta kohtaa [+].
  4. Valitse sinun mallisi ja sitten [Lisää] [Add].
  5. Tulostin on lisätty. Avaa sovellusohjelma ja valitse tulostin niin voit tulostaa.

CUPS driver-tulostus

• Älä yhdistä tulostinta tietokoneeseen USB-kaapelilla ennenkuin olet asentanut tulostinohjaimen.
  • Kaikki macOS 11- tai uudemmat- mallit eivät tue CUPS driver-tulostinohjainta.

Esimerkkinä seuraavassa malli QL-1100, sinun tulostimesi toimii samalla tavalla.

1. Lataa Tulostinohjain sivultamme osiosta [Ladattavat tiedostot], kaksoisnapsauta tiedoston nimeä ja käynnistä asennus.
  2. Kun ohjelma antaa luvan, yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  3. Kun tulostinohjain on asennettu, valitse [Omenavalikko] -  [Järjestelmäasetukset] - [Tulostus ja skannaus / Tulostimet & skannerit] ([System Settings]/[System Preferences] - [Printers & Scanners]/[Print & Scan]).
  4. Valitse [Lisää tulostin, skanneri tai Fax...] tai napsauta kohtaa [+].
  5. Osoita kuvaketta [Oletus] ja valitse käytettävä tulostin listasta [Nimi] ([Name]).
  6. Katso että listasta [Käytä] on valittuna [sinun mallisi + CUPS]. Valitse [Lisää] ([Add]).
  7. Tulostin on lisätty. Avaa sovellusohjelma ja valitse tulostin niin voit tulostaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773, PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863, PJ-883, PT-P750W, QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-710W, QL-720NW, QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc, VC-500W