Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Sulje

PT-P700

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

PT-P700

Väärä tuote?

Päivämäärä: 15/12/2008 Numero: faqp00001432_000

Kuinka valitaan mittayksikkö "mm" tai "tuumaa"? (P-touch Editor Lite)

Toimi seuraavasti:

 

  1. Käynnistä P-touch Editor Lite.

  2. Napsauta P-touch Editor Lite ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa valikkonappia. 

  3. Valitse Työkalut - Asetukset  [Tools] - [Options].

    image

  4. Pääset asetusvalikkoon. Kohdasta Mittayksikkö valitaan "mm" tai "tuumaa".

    image

  5. Paina OK.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1230PC, PT-2430PC, PT-P700, PT-P750W, QL-1100/1100c, QL-700, QL-800, QL-810W/810Wc

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.
Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?
Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.