QL-1110NWB/1110NWBc

QL-1110NWB/1110NWBc

Väärä tuote?

Päivämäärä: 16/05/2022 Numero: faqp00001282_005

Miten voin nollata tulostimen?

Voit nollata tulostimen asetukset tulostimen painikkeilla tai tulostinasetustyökalulla.

Kaikkien asetusten palauttaminen (QL-1100)

1. Katkaise tulostimesta virta.
  2. Paina virtapainiketta ( Virtapainike ) ja leikkuripainiketta ( Leikkuri ) noin sekunnin ajan.
    Tilamerkkivalo palaa oranssina ja Editor Lite -merkkivalo vilkkuu vihreänä.
  3. Paina edelleen virtapainiketta ( Virtapainike ) ja paina leikkuripainiketta ( Leikkuri ) kuusi kertaa niin kaikki asetukset (mukaan lukien laiteasetukset) muutetaan tehdasasetuksiin.
  4. Vapauta virtapainike ( Virtapainike ).
    Tilamerkkivalo vilkkuu oranssina ja Editor Lite -merkkivalo vilkkuu vihreänä neljä kertaa. Tämän jälkeen tilan merkkivalo palaa oranssina ja Editor Lite -merkkivalo palaa vihreänä.

Kaikkien asetusten palauttaminen (QL-1110NWB)

1. Katkaise tulostimesta virta.
  2. Paina virtapainiketta ( Virtapainike ) ja leikkuripainiketta ( Leikkuri) noin sekunnin ajan.
    Tilamerkkivalo palaa oranssina ja Wi-Fi® -merkkivalo vilkkuu vihreänä.
  3. Pidä edelleen virtapainiketta ( Virtapainike ) painettuna.
    Palauta kaikki asetukset (mukaan lukien laitteen asetukset) tehdasasetuksiin painamalla leikkuripainiketta ( Leikkuri ) kuusi kertaa.
    Tilan merkkivalo palaa oranssina, Wi-Fi-merkkivalo palaa vihreänä ja Bluetooth® -merkkivalo palaa sinisenä.
  4. Vapauta virtapainike ( Virtapainike ).
    Tilan merkkivalo vilkkuu oranssina, Wi-Fi-merkkivalo vilkkuu vihreänä ja Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä neljä kertaa.
    Tämän jälkeen tilan merkkivalo palaa oranssina, Wi-Fi-merkkivalo palaa vihreänä ja Bluetooth-merkkivalo palaa sinisenä.

Tietojen nollaaminen
Voit nollata seuraavat asetukset tulostinasetustyökalulla:

• Poista mallit ja tietokannat
  • Palauta tiedonsiirtoasetukset (QL-1110NWB)
  • Palauta tulostimen tehdasasetukset

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc