QL-500A

QL-500A

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/07/2008 Numero: faqp00001002_000

Kuinka käytetään tarrapohjia?

Tarrapohjien käyttäminen:

1. Osoita nappia "Auto Format" niin pääset ikkunaan "Auto Format".
    Image

2. Valitse P-touch tai QL-laitteesi listasta "Category".

Image

3. Osoita nappia "Choose Folder..." niin avautuu ikkuna "Choose a folder".

Image

4. Osoita nappia "Choose".

5. Tarrapohjat löytyvät ikkunasta "Auto Format" kohdista Category ja Template.

Image

6. Valitse luokka johon etsitty tarrapohja kuuluu laatikosta "Category".

7. Valitse tarrapohja laatikosta "Template" ja osoita "OK".

Image

8. Näyttöön tulee uusi tarra jossa on pohjaan kuuluva teksti valmiina ja aukeaa ikkuna "Auto Text".

9. Osoita nappia "Next" niin monta kertaa että tarran teksti näkyy laatikossa "Input:".

10. Osoita laatikkoa "Input:" niin että kohdistin siirtyy laatikkoon ja muokkaa tekstiä.

11. Osoita "Next" niin pääset seuraavalle tekstiriville.

12. Toista kohdat 8 - 9 kunnes teksti on valmis.

13. Osoita "Close" niin teksti lisätään tarran tulostusalueelle.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-2700, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD