PT-1290

PT-1290

Väärä tuote?

Päivämäärä: 10/02/2015 Numero: faqp00000939_005

Kuinka käytetään numerointitoimintoa

Numerointitoiminnon käyttö:
1. Kirjoita teksti.
2. Vie kohdistin luvun alle jota numerointitoiminnolla halutaan kasvattaa.
3. Paina toimintonäppäintä niin monta kertaa että näyttöön tulee "Print Option".
4. Paina OK-näppäintä.
5. Paina kohdistinnäppäintä niin monta kertaa että näyttöön tulee "Numbering".
6. Paina OK-näppäintä.
7. Näyttöön tulee "1 - 9?".
8. Kirjoita viimeinen numero joka tarralle tulostetaan, johon asti lukua kasvatetaan.
9. Paina Print-näppäintä tai OK-näppäintä niin tulostus alkaa.

Esimerkki:
Haluamme tulostaa seuraavat tarrat:

Image
1. Kirjoita "ABC3"
2. Siirrä kohdistin "3" alle
3. Paina toimintonäppäintä niin monta kertaa että näyttöön tulee "Print Option".
4. Paina OK-näppäintä.
5. Paina kohdistinnäppäintä niin monta kertaa että näyttöön tulee "Numbering".
6. Paina OK-näppäintä.
7. Näyttöön tulee "3 - 9?".
8. Kirjoita viimeinen numero joka tarralle tulostetaan: "5".
9. Paina Print-näppäintä tai OK-näppäintä niin tulostus alkaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1280, PT-1290