PT-P910BT

PT-P910BT

Väärä tuote?

Päivämäärä: 30/08/2021 Numero: faqp00000450_003

En voi enää tulostaa tietokoneeltani, vaikka pystyin tulostamaan aiemmin.

Jos sammutat tulostimen ja käynnistät sen uudestaan silloin kun tulostimen tilanäyttö on auki, tulostinohjain voi joutua offline-tilaan, jolloin tulostus ei toimi.

Avaa kansio Laitteet ja tulostimet ja tarkista onko tulostinohjain offline-tilassa.

Jos et tiedä, miten Laitteet ja tulostimet-kansio avataan, katso kohtaa Miten avaan ikkunan Laitteet ja tulostimet.

Jos tulostinohjain on offline-tilassa, sulje tilanäyttö, sammuta tulostin ja käynnistä se uudestaan MUUTAMAN kerran. Jos tulostinohjain on koko ajan offline-tilassa, käynnistä tietokone uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-2730, PT-D410, PT-D450, PT-D460BT, PT-D600, PT-D610BT, PT-P710BT, PT-P900W/P900Wc, PT-P910BT, PT-P950NW