Innov-is 1200

Innov-is 1200

Väärä tuote?

Päivämäärä: 17/10/2011 Numero: faqh00000049_000

Kun suunnittelen kirjontakuviota kirjontakuvion suunnitteluohjelmalla PE-DESIGN (PE-DESIGN, PE-DESIGN Lite tai PED-Basic), mikä on kirjontakoneeni kirjonta-ala (Design Page Size)?

Kun suunnittelet kirjontakuviota, valitse koneellesi sopiva kirjonta-ala taulukosta 'Design Page Property'.

Jos käytät PE-DESIGNin versiota 5 tai 6: Kirjoittaessasi kirjontakuviotiedostoja tyhjälle muistikortille, valitse koneellesi sopiva kirjonta-ala taulukosta "Write to Card".
Jos käytät PE-DESIGNin versiota 7 tai 8: Kirjoittaessasi kirjontakuviotiedostoja tyhjälle muistikortille ohjelman Design Database-osassa, valitse koneellesi sopiva kirjonta-ala näytön alareunassa olevan kortille kirjoitusosan kohdasta "Hoop size" (kehyksen koko).

Jos valitset koneellesi sopimattoman kirjonta-alan ja luot sille kirjontakuvion, koneesi ei pysty lukemaan kirjontakuviota.
Jos valitset koneellesi sopimattoman kirjonta-alan ja kirjoitat tiedoston tyhjälle muistikortille, koneesi ei pysty lukemaan muistikorttia.

Klikkaa seuraavan listan sopivaa linkkiä.

Aiheeseen liittyvät mallit

Innov-is 1200, Innov-is 1250, Innov-is 1500D/1500, Innov-is 2200, Innov-is 4000D/4000, Innov-is 5000, Innov-is 500D, Innov-is 700E, Innov-is 700EII, Innov-is 750E, Innov-is 900, Innov-is 950, Innov-is I, Innov-is Ie, Innov-is NV2600, Innov-is NV800E, Innov-is V3, Innov-is V5, Innov-is V7, Innov-is XV, PE-150V, PE-180D, PE-190D, PE-300S, PE-400D, PED-Basic, PE-DESIGN 8, PE-DESIGN Lite, PE-DESIGN NEXT, PE-DESIGN PLUS, PE-DESIGN Ver.4,3,2, PE-DESIGN Ver.5, PE-DESIGN Ver.6, PE-DESIGN Ver.7, PR-1000, PR1000e, PR-600/600C, PR-620/620C/600II/600IIC, PR-650, PR650e, PR655, SuperGalaxie 3000/3000C/3000D/3100D