DCP-J1200W(E)

DCP-J1200W(E)

Väärä tuote?

Päivämäärä: 20/02/2023 Numero: faq00100719_004

Virhe- ja huoltomerkkivalot

Kehittyneimmissäkin toimistotuotteissa voi esiintyä virheitä ja tarvikkeita on ajoittain vaihdettava. Jos näin käy, laite tunnistaa virheen tai ilmoittaa huollon tarpeesta ja näyttää sen ohjauspaneelin merkkivaloilla. LED-merkkivalot on selitetty tässä taulukossa.
Voit korjata ongelmat noudattamalla Syy ja toiminta-sarakkeen ohjeita.

-LED-valo Kuvaus
Merkkivalo ei pala. Merkkivalo ei pala.
Merkkivalo palaa Merkkivalo palaa.
Merkkivalo vilkkuu. Merkkivalo vilkkuu.
Merkkivalo vilkkuu hitaasti ja kevyesti Merkkivalo vilkkuu hitaasti ja himmeänä.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

-LED-valo Tila Syy ja toiminta
Lokeroa ei havaittu Lokeroa ei havaittu > Katso täältä, mitä tehdään kun tulee ilmoitus Lokeroa ei tunnistettu.
Paperia ei syötetty > Katso täältä, miten toimitaan kun laite ei syötä paperia.

Paperitukos

(vilkkuu samanaikaisesti)

Paperitukos > Katso täältä miten toimitaan paperitukoksen sattuessa.
Tarkista paperikoko Tarkista paperikoko > Katso täältä miten väärän paperikoon ongelma ratkaistaan.
Kansi auki Kansi auki

Mustekasettikotelon kansi on auki tai raollaan.

Sulje kasettikotelon kansi painaen niin että kuuluu naksahdus.

Vaihda muste Vaihda muste > Katso miten toimitaan kun tulee ilmoitus Vaihda muste.
Ei kasettia Värikasetti on asennettu väärin.
Irrota värikasetti ja aseta se hitaasti ja tukevasti takaisin, kunnes se lukittuu paikalleen.
Kun olet asentanut mustekasetin uudelleen, paina ( STOP ) -painiketta LOPETA.
> Katso miten toimitaan kun tulee ilmoitus Vaihda muste.
Vain mustavalkotulostus

Syy
Yksi tai useampi värillinen mustekasetti on kulunut loppuun.
Voit käyttää laitetta mustavalkotilassa noin neljän viikon ajan riippuen tulostettavien sivujen määrästä.
Virran merkkivalo ja musteen merkkivalo syttyvät, toiminnot toimivat nyt seuraavasti:

• Tulostaminen
    Jos tulostusmateriaalityypiksi on määritetty Tavallinen paperi ja tulostinohjaimessa on valittu Harmaasävy, voit käyttää laitetta mustavalkotulostimena.
  • Kopiointi
    Jos paperityypiksi on määritetty Tavallinen paperi, voit tehdä mustavalkoisia kopioita.

Toimi näin
Vaihda tyhjät mustekasetit ja paina sitten LOPETA( STOP ) -painiketta.
> Katso miten toimitaan kun tulee ilmoitus Vaihda muste.

Vaikka Syy-sarakkeessa luetellaan vaihtoehtoja miten laitetta voi käyttää virheilmoituksen tullessa, et pysty käyttämään laitetta, ennen kuin olet vaihtanut tyhjät värikasetit seuraavassa tapauksessa:

• Jos irrotat laitteen verkkovirrasta tai poistat värikasetin.
Ei tunnista > Katso miten toimitaan kun värikasettia ei tunnisteta.
Tulostaminen ei onnistu

Ei voi alustaa / ei voi käynnistää

Ei voi puhdistaa

Ei voi muuttaa

Tulostaminen ei onnistu

Ei voi skannata

Laitteessa on mekaaninen ongelma.

Katkaise laitteesta virta usean minuutin ajaksi ja kytke se takaisin.

Muste vähissä Muste vähissä

Musteen määrä on alhainen.

Voit jatkaa tulostamista, kunnes vähintään yksi mustekasetti on lopussa. (Musteen merkkivalo lakkaa vilkkumasta ja jää palamaan.)

> Katso miten toimitaan kun tulee ilmoitus Vaihda muste.

• Voit edelleen skannata, vaikka muste on vähissä tai se on vaihdettava.
Muisti ei riitä Muisti ei riitä > Katso miten toimitaan muistin loppuessa.
(Vilkkuu kolme kertaa)
toiminto hylätty
Laite ei voi suorittaa tätä toimintoa nyt.
Odota muutama minuutti ja yritä sitten uudelleen.
InkBox täynnä InkBox täynnä > Katso miten toimitaan kun tulee ilmoitus mustelaatikon eli hukkavärisäiliön täyttymisestä.
Konevirhe Konevirhe Laitteessa on mekaaninen ongelma.
Katkaise laitteesta virta usean minuutin ajaksi ja kytke se takaisin.

Connected (Yhdistetty)

Connected (Yhdistetty) Laite yrittää muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon.
Odota, kunnes Wi-Fi-merkkivalo syttyy.

Jos Wi-Fi-merkkivalo vilkkuu edelleen muutaman minuutin ajan, käynnistä Wi-Fi uudelleen painamalla ( WiFi ) - ja VÄRIKOPIO -painiketta WiFi samanaikaisesti.

Jos ongelma ei poistu, katso Wi-Fi-tulostuongelman ratkaisua.

> Mitä tehdä kun en voi tulostaa Brotherilla langattomassa verkossa (Windows).

> Mitä tehdä kun en voi tulostaa Brotherilla langattomassa verkossa (Mac).

Virhe- ja huoltomerkkivalot tilauspalvelua varten
-LED-valo Tila Syy ja toiminta
Kasetti, jota ei tueta / väärä kasetti Kasettia ei tueta Asenna tälle mallille tarkoitettu kasetti.
Väärä kasetti Asenna käyttämätön tälle mallille tarkoitettu kasetti.
Yhteyttä ei voi muodostaa Yhteyttä ei voi muodostaa Varmista, että laite on liitetty verkkoon.
Yhteyttä ei voi muodostaa Yhteyttä ei voi muodostaa Varmista, että laite on liitetty verkkoon.
Tulostaminen ei onnistu Tulostaminen ei onnistu Tarkista tilisi tila tilauksen kojelaudasta.

(Mobiililaitteen käyttäjä)
Voit tarkistaa laitteen tiedot myös Brother Mobile Connectin avulla.

(IOS-laitteet)
Uusin Brother Mobile Connect -versio on saatavilla Applen App Storesta ilmaiseksi.
> Siirry Apple App Storeen napsauttamalla tätä.

(Android™ -laitteet)
Uusin Brother Mobile Connect -versio on saatavilla Google Play™ -kaupasta ilmaiseksi.
> Siirry Google Play -kauppaan napsauttamalla tätä™ .

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1200W(E)