HL-J6100DW

HL-J6100DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 12/12/2018 Numero: faq00100540_507

Tulosteiden tahraantumisen ja paperitukosten estäminen (Mac)

Jotkin tulostetyypit tarvitsevat ehkä enemmän kuivumisaikaa. Vaihda Vähennä tahroja-asetus, jos tulosteet tahraantuvat tai esiintyy paperitukoksia.
  1. Osoita esimerkiksi Apple TextEdit -ohjelmassa ensin Arkisto ja sitten Tulosta.
  2. ValitseBrother XXX-XXXX (XXXX on laitemallin nimi).
  3. Osoita sovelluksen ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Tulostusasetukset.
    Tulostusasetukset-vaihtoehdot tulevat näkyviin.
  4. Osoita Lisäasetukset -tulostusasetuslistaa.
  5. Napsauta Vähennä tahroja -valikkoa.
  6. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    Tulostusmateriaali Valinta Kuvaus
    Tavallinen paperi

Kaksipuolinen tulostus tai Yksipuolinen tulostus Ei Valitse tämä tila, jos haluat tulostaa normaalinopeudella ja normaalilla musteen määrällä.
    Matala Valitse tämä tila, jos haluat tulostaa hitaammalla nopeudella ja normaalilla musteen määrällä.
    Korkea Valitse tämä tila, jos haluat tulostaa samalla nopeudella kuin Matala-asetuksella, mutta pienemmällä musteen määrällä.
    Kiiltävä paperi

Ei / Kyllä

Valitse Ei, jos haluat tulostaa normaalinopeudella ja normaalilla musteen määrällä.

Valitse Kyllä, jos haluat tulostaa hitaammalla nopeudella ja pienemmällä musteen määrällä.

7. Vaihda tarvittaessa tulostimen muut asetukset.
  8. Osoita Tulosta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-J6000DW, HL-J6100DW