DS-940DW

DS-940DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 02/07/2020 Numero: faq00100465_502

Skanneria ei havaita verkossa asentamisen aikana

Syy Toimenpide
Tietokonetta ei ole yhdistetty verkkoon.

Varmista, että tietokone on yhdistetty verkkoon, kuten langattomaan lähiverkkoympäristöön, tai että siinä on Internet-yhteys. Lisätietoja saat verkonvalvojalta.

Laitetta ei ole yhdistetty verkkoon.

Jos ohjauspaneelin virhemerkkivalo vilkkuu oranssina, laitteessa on virhetila. Kirjoita virhetila muistiin ja korjaa virhe.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Virhe- ja huoltoilmoitukset

Käytät suojausohjelmistoa.
  • Hae Brother-laitetta uudelleen asennusohjelman valintaikkunassa.
  • Salli käyttö, kun tietoturvaohjelmiston ilmoitussanoma tulee näyttöön Brother-laitteen asennuksen aikana.
  • Brother-verkon toiminnoissa käytetään seuraavia porttinumeroita:
    • Verkkoskannaus, Etäasetusohjelma

Portin numero: 5566 / protokolla: TCP

• Verkkoskannaus (Brother iPrint&Scan)

Portin numero: 54921 / protokolla: TCP

• BRAdmin Light

Portin numero: 161 / protokolla: UDP

• Jos haluat lisätietoja suojausohjelmistosta imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Brother-laite ei pysty skannaamaan verkon kautta
Käytät Wi-Fi-reititintä.

Wi-Fi-reitittimesi tietosuojaerotin voi olla käytössä. Poista tietosuojaerotin käytöstä.

Brother-laite on sijoitettu liian kauas langattomasta tukiasemasta/reitittimestä. Sijoita Brother-laite enintään 1 metri etäisyydelle langattomasta tukiasemasta/reitittimestä, kun määrität langattoman verkon asetuksia.
Laitteesi ja langattoman tukiaseman/reitittimen välissä on esteitä (esimerkiksi seiniä tai huonekaluja). Siirrä Brother-laite esteettömälle alueelle tai lähemmäksi langatonta tukiasemaa/reititintä.
Brother-laitteen tai langattoman tukiaseman/reitittimen lähellä on langaton tietokone, Bluetooth®-standardia tukeva laite, mikroaaltouuni tai langaton digitaalipuhelin. Siirrä kaikki laitteet pois Brother-laitteen tai langattoman tukiaseman/-reitittimen luota.

Aiheeseen liittyvät mallit

DS-940DW