ADS-1700W

ADS-1700W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 13/03/2023 Numero: faq00100451_501

CA-varmenteen tuonti ja vienti

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  3. Valitse Network (Verkko)-välilehti.
  4. Valitse Security (Suojaus)-välilehti.
  5. Valitse CA Certificate (Varmenteiden myöntäjän varmenne).
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat tuoda CA-varmenteen, valitse Import CA Certificate (Tuo varmenteiden myöntäjän varmenne). Selaa tuotavaan tiedostoon.
    • Jos haluat viedä CA-varmenteen, valitse vietävä varmenne ja valitse Export (Vie).
  7. Valitse Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1700W