ADS-2700W

ADS-2700W

Väärä tuote?

Päivämäärä: 15/02/2018 Numero: faq00100444_500

Sähköpostiosoitteen rekisteröiminen etäasetuksella

Voit rekisteröidä enintään 300 sähköpostiosoitetta ja antaa nimen kullekin osoitteelle.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows®

Valitse (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>ADS-XXXXX>Etäasetusohjelma.

• Mac

Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat>Brother ja kaksoisosoita Etäasetusohjelma-symbolia.

2. Valitse mallisi nimi Löydetyt laitteet -valintaikkunassa ja osoita sitten Yhdistä-symbolia.
    Etäasetusohjelman ikkuna tulee näkyviin.
  3. Valitse Osoitekirja vasemmassa siirtymispuussa.
  4. Valitse + Yhteystieto-alueella.
  5. Anna nimi ja sähköpostiosoite.
  6. Valitse Luo.
  7. Valitse OK.
    Jos haluat luoda ryhmän, valitse + Ryhmitä-alueella ja määritä sitten asetukset tarvittavalla tavalla.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2700W