MFC-J5330DW

MFC-J5330DW

Väärä tuote?

Päivämäärä: 09/05/2017 Numero: faq00100307_503

Saapuvien faksien lähettäminen edelleen toiseen laitteeseen

Faksien edelleenlähetystoiminnon avulla voit automaattisesti välittää saapuvia fakseja toiseen laitteeseen.

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.

MFC-J5330DW/MFC-J5335DW

1. Paina  [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksaus]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Paina tai näyttääksesi [Edelleenlähetys] -vaihtoehdon ja paina sitten sitä.
  3. Näppäile edelleenlähetyksen faksinumero (enintään 20 numeroa) valintapaneelissa.

Paina [OK].

I-Fax-toiminnon käyttäjät:

Lähetä faksi edelleen sähköpostiosoitteeseen painamalla , anna sähköpostiosoite ja paina sitten [OK].

4. Paina [Varm.kopio: Kyllä] tai [Varm.kopio: Ei].
    • Jos valitset [Varm.kopio: Kyllä], laite tulostaa vastaanotetut faksit laitteessasi, joten saat kopion.
    • Kun faksin esikatselu on käytössä, vastaanotettujen faksien varmuuskopioita ei tulosteta, vaikka valitset [Varm.kopio: Kyllä].
    • Jos vastaanotat värillisen faksin, laite vain tulostaa värillisen faksin eikä lähetä sitä edelleen ohjelmoituun faksin edelleenlähetysnumeroon.
  5. Paina .

MFC-J5730DW/MFC-J5930DW

1. Paina [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksaus]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Tuo [Edelleenlähetys]-vaihtoehto näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla tai ja paina sitten [Edelleenlähetys].
  3. Näppäile edelleenlähetyksen faksinumero (enintään 20 numeroa) valintapaneelissa. Paina [OK].

I-Fax-toiminnon käyttäjät:

Lähetä faksi edelleen sähköpostiosoitteeseen painamalla , anna sähköpostiosoite ja paina sitten [OK].

4. Paina [Varm.kopio: Kyllä] tai [Varm.kopio: Ei].
    • Jos valitset [Varm.kopio: Kyllä], laite tulostaa vastaanotetut faksit laitteessasi, joten saat kopion.
    • Kun faksin esikatselu on käytössä, vastaanotettujen faksien varmuuskopioita ei tulosteta, vaikka valitset [Varm.kopio: Kyllä].
    • Jos vastaanotat värillisen faksin, laite vain tulostaa värillisen faksin eikä lähetä sitä edelleen ohjelmoituun faksin edelleenlähetysnumeroon.
  5. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW